Лісапетниця Наталя Фаліон: «Дуже велика демократія часом шкодить»

20.05.2014, 18:30 Переглядів: 7 556

Лісапетниця Наталя Фаліон: «Дуже велика демократія часом шкодить»
«Лісапетний батальйон» готовий захищати Батьківщину, виступає за тверду руку Президента, націлений на оптимізм і закликає всіх любити Бога – тоді він нас також любитиме!

Колектив «Лісапетний батальйон», який минулого року став беззаперечним переможцем шоу «Україна має талант-5», готовий захищати Батьківщину. Про це 9 Травня на святі Перемоги заявила «Телеграфу» солістка ансамблю Наталія Фаліон, перебуваючи в селі Пустовойтове Глобинського району.


За її словами, колектив вирішив для початку підбадьорити українських військових своїм новим кліпом на пісню «Давай, баби, давай!». Вони показали, як команда «батальйону» готується захищати Батьківщину:


«Ми завтра вирушаємо прямо на полігон.
Тепер ми НЕ баби, тепер ми Справжній батальйон.
Камон, камон, камон мій лісапетній батальйон».


– Звичайно, це співаємо з гумором. А реально ми стурбовані ситуацією на сході країни і тому допомагаємо нашій армії. Ми конкретно допомогли. Ми робили в себе, в Тернополі, великий благодійний концерт і, мабуть, понад 70 тисяч гривень віддали армії. Зараз ми відновлюємо військову частину, яка була розпущена в Тернополі. Я беру участь у багатьох благодійних акціях. Я – жінка військового. У мене чоловік військовий пенсіонер, і мені дуже боляче, що наша армія в такому зараз злиденному стані, що вона ні за духом, ні матеріально не є кращою, а я хочу, щоб так було. Треба вміти захистити те, що маємо, і що будемо мати. Я завжди була такої думки. Я – за тверду руку Президента і за те, щоб може й жорсткі якісь заходи, але вони повинні бути. Коли людину хочуть вилікувати, їй відрізають слабке місце, і нам, мабуть, слід зрізати слабкі місця, зробити велику ревізію в свідомості, у державі, вийти на нормальний рівень, аби ми всі – захід, північ, південь і схід – могли розуміти один одного. Треба об’єднатися так, як коли нас вибрали переможцями. За нас же усі голосували! Ми й у Донецьку, й у Львові були. Нас всюди гарно сприймали. Я хочу, щоб так політиків сприймали, керівника держави так сприймали. Хочу, щоб наш майбутній президент був чимось на мене схожий.


– Ви жорсткий керівник?


- Так, жорсткий, і вважаю, що дуже велика демократія часом шкодить. Коні їдуть, коли запряжені, а коли їх розпрягти, то вони підуть то вправо, то вліво. Має бути тверда рука!


– Який головний секрет життя вашого колективу?


– Оптимізм. Хоча в кожного з нас є свої проблеми, але ми взагалі дуже позитивні й любимо людей.


– Яка головна авантюра вашого колективу?


– Це «Україна має талант», коли ми погодилися брати участь у шоу. Воно нам, у принципі, було не потрібне, бо нас і так уже знали, і диски були записані. Ми в останній момент вирішили: давай ризикнемо!


– Зараз де б знятися хотіли?


– Я в багатьох програмах була. Особливої радості від цього не отримую. Не полюбляю дивитися на себе, бо завжди бачу, що не так і що треба переробити. Така я людина!
Хоча я лірик, комік і через цю призму сприймаю світ. На тяжкі моменти дивлюся крізь посмішку, бо так легше жити. Бажаю, щоб уся Україна була така, щоб вміла, коли треба – зібратися, і, коли треба, посміятися над собою, але з користю.


– Кажуть, ви полюбляєте футбол?


– Так, я люблю футбол. Завжди вболіваю за «Динамо Київ» і ніколи не змінювала уподобань.


– Зараз саме вирішують, хто очолить команду. Ваша думка з цього приводу.


– Цей хтось повинен бути молодий, завзятий, кар’єрист, жорсткуватий і місцевий. Я проти того, аби ми багато використовували чужого потенціалу. Своїх треба мати, рідних, українських.


– Чого від «Лісапетного батальйону» чекати надалі?


– Поки можемо, ми будемо їздити по селах і містах, і незабаром будуть нові пісні, я закликатиму людей, аби вони були добрими, терплячими і працьовитими, щоб любили Бога, і тоді він нас любитиме! Оце наше кредо! Так ми живемо й хочемо, щоб жила вся Україна!

Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх