Пробки геть: в Кременчуці реанімують ідею створення об'їзного маршруту (СХЕМА)

12.12.2013, 12:10 Переглядів: 6 559

Пробки геть: в Кременчуці реанімують ідею створення об'їзного маршруту

Транзитні вантажівки їздитимуть через Перший Занасип та Чередники. Вулицю Московську розширять, а проїзд під мостом на Шевченка поглиблять.

Пробки геть: в Кременчуці реанімують ідею створення об'їзного маршруту

 

Аби вирішити проблему із заторами в центрі Кременчука, причиною яких часто стає транзитний великовантажний транспорт, що рухається вул. Пролетарською та Першотравневою і в спеку руйнує дороги, в мерії реанімували ідею створення об’їзного маршруту. Так, фури направлять з Крюківського мосту в об’їзд центру – через Перший Занасип.

 

За словами міського голови Олега Бабаєва, передбачений цілий комплекс заходів, який включає поглиблення дороги під залізницею на вул. Шевченка (шляхопровід занизький для вантажівок), розширення вул. Московської та інше.

 

– Є велика проблема з мостом на Першому Занасипі біля хлібозаводу, – повідомив мер під час брифінгу в мерії. – Нам потрібно вивчити це питання і вирішити, як поглибити проїзд під шляхопроводом, щоб усі вантажівки могли там проїхати. Згодом за допомогою ДАІ ми плануємо пустити весь транзитний транспорт з Крюківського мосту на Занасип і Полтаву, а до Києва – по вулиці Московській.

 

За словами заступника мера Валерія Медведовського, розробляються дві схеми руху, аби направити фури від Крюківсь­кого мосту до траси на Київ.

 

– Перша – це коли водії, з’їжджаючи з мосту, поїдуть через Перший Занасип до залізничного вокзалу, далі – вулицею Леонова до «Лукаса», по Московській та Київській. Але друга схема краща: з’їхавши з мосту, вони через Перший Занасип їдуть до вторчермету, а потім – в напрямку Полтави. Біля заводу залізобетонних шпал повертають ліворуч і через лісосмугу прямують до «Лукаса». Далі – по вул. Московській і Київській, – пояснює пан Медведовський.

При цьому він додає, що на перетині вул. 60 років Жовтня та Московської планують прибрати коло та відкрити рух по Московській напряму, а не в об’їзд по шляхопроводу.

 

– Якщо ми так зробимо, то розвантажимо міст, по якому їздитиме тільки місцевий транспорт, – каже віце-мер. При цьому він зазначає, що всі схеми руху потребують узгодження з ДАІ.

Автор: bulashev
Теги: пробки
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх