Тимочка – жених і цілитель!

16.11.2013, 10:57 Переглядів: 7 161

Тимочка – жених  і цілитель!

«ТелеграфЪ» узяв інтерв’ю у Тимочки – найскромнішого, на нашу думку, телевізійника Кременчука. В процесі спілкування з’ясувалося, що Тимочка – красунчик, знаний жених та ще й цілитель неперевершений – одним своїм виглядом збиває температуру!

16 листопада – День працівників радіо, телебачення та звязку. «ТелеграфЪ» вітає усіх колег зі святом.  Ми розповімо читачам про найскромнішого з них – їжачка Тимочку, який працює в телекомпанії «Візит» і веде аполітичну програму «На добраніч, діти!».

 

Тимочка – жених  і цілитель! Тимочка – жених  і цілитель!
Тимочка ніколи не робив публічних заяв, не збирав прес-конференцій та не влаштовував брифінгів. Він навіть не ходить на апаратні наради у міськвиконком та не їздить на щорічні гулянки до Дня журналіста. Через це скромний працівник телебачення багато років залишається у тіні.


Між тим Тимочка добросовісно, без шуму та пилу, веде щоденну дитячу передачу «На добраніч, діти!». Жодної програми не зірвав, жодної дитини не злякав, і жодного колегу не образив. Він – ідеальний співробітник, бо ніколи не набридає керівництву розмовами про підвищення зарплати. Тож «ТелеграфЪ» прийшов на зустріч з ідеальним робітником, щоб дізнатися, як йому вдається стільки років залишатися ідеальним.


Тимочка показав себе страшенним скромнягою – більше відмовчувався, хитав головою та посміхався. Тож історію ідеального їжачка нам розповіли Валентина Ржегак та Надія Ярова (робочий псевдо – тьотя Надя). Пані Надія – художник, театральний бутафор, пані Валентина – керівник лялькового театру, керує гуртком на станції юних техніків. Саме вони (сестри, до речі) створили їжачка Тимка, займаються його вихованням та працюють разом із ним у прямих ефірах. Ось що ми дізналися про скромного роботягу.

 

Жених


 Попри свій скромний вигляд, Тимко має шалений успіх у дівчаток. Одна з них прийшла на передачу до Надії Ярової і сказала:
– Я думала, що кохаю Андрюшу у садочку і вийду за нього заміж. Та тепер я дуже люблю Тимочку і вийду заміж лише за нього!


Цілитель
(дана інформація не носить рекламного характеру та не містить інформації про надання послуг цілителя)


 Два роки тому на ранковому новорічному спектаклі до Надії Ярової підійшла кременчужанка і розповіла, як Тимочка з екрану телевізора (прямо як незабутній доктор Чумак!) вилікував її доньку. Дівчинка вчилася у третьому класі, надіслала свої малюнки на програму «На добраніч, діти!». А потім дуже застудилася, лежала вдома з температурою під 40 градусів. Ввечері, як завжди, по «Візиту» транслювали програму «На добраніч, діти!». І там їжачок Тимочка та тьотя Надя дуже хвалили малюнки саме цієї дівчинки. Навіть показали їх глядачам. Дитина це побачила. Її мама стверджує, що дівчинка так зраділа, що у неї на цілих три градуси впала температура.

Коли пані Надія та пані Валентина вирішували, яке звірятко працюватиме у програмі «На добраніч, діти!», їжачка обрали за незалежний характер. Вирішили, що це ліпший варіант, ніж полохливий зайчик чи невиховане порося.

 

"Кременчуцький Телеграф" №46 від 14 листопада

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх