Банальні подарунки

29.12.2006, 11:12 Переглядів: 2 153
Новий Рік починається для нас не зі святкового столу, і навіть не з красуні ялинки, а з вибору подарунків усім родичам та друзям! Ось воно… Ти наче шалений бігаєш по супермаркетах чи магазинах у пошуках щастя. Щастя у розумінні невеликої дрібнички, але такої, яка б зачепила за живе. У цій суматосі найчастіше неможливо взагалі щось вибрати, а типові святкові подаруночки, якими завалені прилавки, просто напружують мозок, викликаючи на обличчі міну типу: ну, так собі, ну, ніби-то й нічого. І ми із радістю купуємо якусь банальну дурничку.

Новий Рік починається для нас не зі святкового столу, і навіть не з красуні ялинки, а з вибору подарунків усім родичам та друзям! Ось воно… Ти наче шалений бігаєш по супермаркетах чи магазинах у пошуках щастя. Щастя у розумінні невеликої дрібнички, але такої, яка б зачепила за живе. У цій суматосі найчастіше неможливо взагалі щось вибрати, а типові святкові подаруночки, якими завалені прилавки, просто напружують мозок, викликаючи на обличчі міну типу: ну, так собі, ну, ніби-то й нічого. І ми із радістю купуємо якусь банальну дурничку. Не можна сказати, що вона взагалі аж ніяк не потрібна, але те, що вона передбачувана, це точно. Наприклад:
1) типовий бритвений станок для тата чи іншої дорогої тобі особи чоловічої статі;
2) будь-який елемент косметики для кращої половини людства;
3) гроші – це зовсім неприпустимо, Новий рік все ж таки;
4) саме цього року буде абсолютно передбачувана свиня-копилка, тому добре подумайте перед тим, як підсунути такий презент друзям, бо ж іще невідомо, що подарують вони.
Ні, не те, що я проти всього вище запропонованого, але якщо ви хочете подарувати неймовірний, нетиповий і головне непередбачуваний презент, о тоді я, обома руками, плюс ногами, і, просто, ЗА! І мої вам «совет да любовь». Прошу, не ходіть по магазинах подарунків. Саме там можна знайти найбільшу кількість типових дурниць. Ви запитаєте, а де ж шукати ті пресловуті цікаві презенти? А я відповім: у звичайних магазинах промтоварів. Уявіть собі лишень обличчя людини, якій подарували вантуз! Я б із задоволенням отримала на New Year парочку валянків (тепло, а головне незвичайно!). Тато взагалі б перестав нудьгувати, якби його арсенал поповнився ще однією сотнею цвяхів. А  своєму другу купіть прикольну зубну щітку. Це той предмет гігієни, який замінювати на новий «в лом». Ось так і чухаємо свій карієс старою щіткою в Новий рік. Зауважу, що солодощі – це не подарунок, але чим їх більше, тим краще! Кожен українець повинен мати вдома атрибут своєї національності – прапор, жовто-блакитний звісно! Якщо такий відсутній, у вас, можна сказати, є ще одна ідея!
Насправді ж вибираючи презент, виходьте з протилежного – купуйте і даруйте те, що ніколи б не подарували. Головне правило: чим прикольніше, тим краще. І нехай подарунок, можливо, не знадобиться, але те, що його запам’ятають, то це точно!

AniME (Аня ДОРОШЕНКО)

 



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх