Класифікація ялинок

29.12.2006, 11:12 Переглядів: 6 142
Усі люди різні. Вони одягаються по-різному, живуть по-різному, і ялинки прикрашають теж по-різному. І ось, що у них виходить.

Ялинка звичайна, класична, зелена. Натуральна або штучна. Прикрашена різними кульками, дощиком і т.п. Ну що тут скажеш, звичайнісінька ялинка звичайнісіньких господарів.

Ялинка стильна та гламурна.
Вишукана, пафосна із випендрьожем. Завжди виконана в якомусь одному стилі. Іноді занадто гламурна. Вона – ялинка нового часу. Та просто ультрамодна!

Емо ялинка
Така собі чорна ялинка. Із рожевими стрічками або кульками. Схильна до депресій, відображає всю душу свого Емо-хазяїна. Може бути прикрашена значками.
ТруЕмоЯлинка може буди прикрашена чубчиком=).

МеталЙолка
Ялинка із довжелезними, немитими голками, прикрашена зазвичай важкими ланцюгами. Дерево із характером. Коли нема нікого вдома – нишком махає головою під важку музику, і тому струшує голки додолу. Непрактична, але просунута.

Готична ялинка
Готична ялинка – представник чорної романтики серед хвойних, та і взагалі дерев. Зазвичай прикрашена чорними стрічками,  кульками, підвішеними на блискучих металевих гачечках. Мовчить, демонструючи весь свій святковий пафос.
Дуже гонорова. Готичні ялинки кучкуються невеликими групками. Ростуть виключно на цвинтарі.

Ялинка – брЮнетка
Дуже розумна ялинка. Зелена, чи темно зелена, прикрашена іграшками, що несуть в собі певний зміст. Це – ялинка-символ. Не переносить ялинок-блондинок та дурних людей. У присутності таких – гине за 10 хвилин.

Ялинка – блондинка
Ялинка рожевого або сріблястого кольору із довгими голочками. Прикрашена, зазвичай, зайчиками та ведмежатками. Любить спілкуватися. Не розуміє, чого ялинка-брюнетка  так її не любить. Впадає в стан шаленого щастя від рожевого кольору. Великий плюс такої ялинка – абсолютно безпечна.))

Аня ВОЛОБУЄВА



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх