ВВ: „Були Деньки”

3.08.2006, 21:08 Переглядів: 2 527
У листопаді український гурт Воплі Відоплясова випустять платівку "Були Деньки". Вона вийде у рамках відзначення двадцятиріччя гурту. Альбом буде пронизаний ностальгічним настроєм тією добою, коли музиканти грали саме чистий рок.
До платівки увійдуть пісні, здебільшого складені кілька, а то й з десять літ тому.

У листопаді український гурт Воплі Відоплясова випустять платівку 'Були Деньки'. Вона вийде у рамках відзначення двадцятиріччя гурту. Альбом буде пронизаний ностальгічним настроєм тією добою, коли музиканти грали саме чистий рок.
До платівки увійдуть пісні, здебільшого складені кілька, а то й з десять літ тому. Зрідка вони могли пролунати на живих виступах ВВ, але ще ніде до цього не видавалися. У майбутньому альбомі „вевешники” ніби то знову повернуться до свого класичного звучання. Воно ґрунтується на поєднанні хард-року з нашим фольком.
'Якщо раніше кожен наш запис був, скоріше, суцільною боротьбою за звук, – зізнається Олег Скрипка, – то зараз ми працювали із задоволенням і насолодою, творчо. '
Гітарист гурту Женя Рогачевський зі свого боку додає, що скороочікувана плитівка є, власне, тим ВВ, в яке він закохався двадцять років тому. Тоді він ще не був учасником гурту.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх