Діма Корс: «За мною закріпилася дурна слава мільйонера...»

12.05.2006, 17:05 Переглядів: 16 030
Шоу-бізнес - це великий вулик, який повниться плітками, здогадками, пророцтвами. До того ж тут, як у зіпсованому телефоні, отримати правдиву інформацію фактично неможливо навіть з перших вуст. Бо кожен має що приховувати. Меломани, наприклад, вважають, що Діма Корс - романтичний солоденький хлопчик, кумир дівчаток.

«В Україну мене запросив друг…»
Діма Корс росіянин, виріс у провінції. В Україну приїхав випадково - його запросив товариш Фагот з ТНМК. Діма подумав собі: «Зроблю спершу щось тут, в Україні, а тоді вже вирушу далі. І майже одразу зіткнувся з такою проблемою: якщо хочу робити щось в Україні, воно має бути державною мовою. Це правильно навіть з бізнесового погляду. Адже українську мову добре сприймає як російськомовна частина населення, так і україномовна».

«Уже набридли сльози-соплі»
Весь тираж останнього альбому «Не дарма»- 200 000 копій - було продано за два дні. Після фурору 'Океану Ельзи' - це, мабуть, другий альбом, який так вдало продався. Музикант не претендує на якісь платинові нагороди, для цього потрібно або дуже піаритися, або суперпопсу співати, але Діма задоволений результатом. Останній кліп Корса на пісню «Чекатиму» зняв Володя Янищук. І якщо раніше Дмитрова  музика йому не дуже подобалася - він просто якісно виконував свою роботу, то до 'Чекатиму' він поставився серйозніше. Він прослухав цю пісню десятки разів, перейнявся нею. Співак каже «Я ще не знаю напевне, хто працюватиме над наступним кліпом, але переконаний, що він буде дуже смішний та на дуже жорстку пісню. Вже трохи набридла лірика - сльози-соплі.»

«Для натхнення мені потрібен спокій»
Діма не може творити у стані афекту, закоханості чи печалі. Він має бути впевнений, наприклад, у своїх стосунках з дівчиною. Для нього найбільший драйв у тому, щоб почуватися потрібним. Наявність чи брак грошей, гострих відчуттів співака абсолютно не збуджує. «Звісно, ти мусиш щось пережити на власному досвіді, щоб пізніше вкласти це у творчість. Завжди видно, в якому емоційному стані писалася та чи інша пісня. У всіх піснях, які Ірена Карпа написала для мене (вони не про мене чи не про моє особисте життя), є її особисті переживання. Емоції у всіх людей так чи інакше однакові. Але написати можна про це попсово, а можна - кльово. Я домовлявся з багатьма іншими авторами, але мені не подобається те, що вони зробили. Мені не пишеться музика під їхні тексти. Думаю, наступний альбом я вже напишу сам.
З Іреною ми справді були близькі на той момент, тож вона вирішила про це написати... Хоча насправді погано, що мій портрет легко зчитується. За мною закріпилася дурна слава мільйонера”.

«Я - великий мазохіст»
Діма дуже самокритичний, часто займається самоаналізом усіх тих процесів, котрі відбуваються в його голові.
«Безумовно, я - великий мазохіст. Він сидить у всіх, але в мені у нереально великих розмірах. Якщо для мене нема якоїсь муки, її обов'язково потрібно вигадати. Я дуже ревнивий, але це не проявляється жодним чином на об'єкті пристрасті. Вся суть мазохізму у тому, що ти ревнуєш сам, у середині себе, але нічого не кажеш про це іншим. Якщо раніше я рідко коли дивився на себе в дзеркало і був певний, що зі мною все гаразд, то після знайомства з Карпою ми багато говорили і вона показала мені ті недоліки, над якими вартувало би попрацювати. Отож я почав пильніше придивлятися до того, що роблю та як я це роблю. Я зрозумів, що в деяких ситуаціях поводжуся неправильно, тому що ... не люблю себе. Я дуже часто невпевнений у собі, мені багато що не подобається, я часто вагаюся» - каже музикант.

(По просьбе Дафны Эдемской, 16л.)



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх