„Я буду співачкою” – сказала Тіна

27.04.2006, 18:04 Переглядів: 2 167
Талановита білявка, пісні якої ротуються на більшості українських радіостанцій та телеканалів, в цьому році буде відстоювати перше місце в Афінах на пісенному конкурсі Євробачення..

Тіна Кароль народилася 25 січня 1985 року в місті Оротукані Магаданської області (Росія), в родині етнічних українців. Батьки Тіни - класична технічна інтелігенція часів СРСР - інженери. Коли маленька Тіна прийшла у цей світ, надворі було 50 градусів морозу! І сталося це саме в Тетянин день. Але ж звичайна радянська сім`я, як і переважна більшість 'совєтських' людей в ті часи, просто не знали про такі свята. Втім, новонароджену назвали Тетяною. Дивний збіг, чи Боже благословення?.. Скоріш за все останнє, бо дівчинка мала сильний голос і палке бажання стати справжньою співачкою. За словами мами Світлани Андріївни, 'Танюшенька почала співати ще в два рочки', вона зі сміхом згадує: 'Рот в неї не закривався! Не знали, як зупинити'.
Ще будучи маленькою дівчинкою, Тіна запевняла рідних „Я буду співачкою!' В дитсадочку, музичний керівник сказала її батькам: 'якщо ви не віддаватиме вашу доньку до музичної школи - я сама це зроблю!'. На жаль, тут виникли певні об'єктивні труднощі: коли 1992 року родина повернулася до Івано-Франківська - з`ясувалося, що прийом документів у музичні школи міста закінчено. На щастя, в музичній школі дивовижна вчителька і чудовий педагог - Марія Любчинська всупереч правилам, занесла маленьку Тіну до вже існуючого складу учнів.
Після закінчення музичної школи, постало наступне питання - де продовжити навчання за фахом. Мати Тіни, взялася за вивчення всіх вищих музичних закладів України, вивчала іноземні музичні заклади, шукаючи саме той, який в змозі дати її доньці високоякісну професійну освіту. Кінець кінцем вуз було обрано - Київське музичне училище імені Глієра. Факультет співу, за фахом естрадний вокал.
Під час навчання у цьому відомому училищі у Тіни 'прокинулися' і організаторські здібності, чи, як зараз модно казати, продюсерські. Юна студентка самотужки створила власний інструментальний музичний колектив, який був у змозі сам заробляти на життя, що, погодьтесь, для студента є дуже важливим.  А на четвертому курсі здібності Тіни, як співачки, було оцінено вже на державному рівні - училище подало прохання на державну стипендію для обдарованої студентки, і таким чином впродовж 2003-2004 років Тіна була стипендіаткою Верховної Ради України. І неможливо обійти увагою ще один, дуже показовий факт з студентського життя майбутньої зірки. Майже весь шлях співачка пройшла сама, спираючись лише на підтримку батьків, особливо мами, яка, власне, і була її першим продюсером. Трохи згодом, коли Тіна набула необхідного досвіду виконавця, Олександр Йосипович запросив її на головну роль у своєму мюзиклі 'Екватор'.
Зараз Тіна Кароль, яка на собі відчула всю вагу, що випадає на долю дитини на шляху до визнання, має можливість втілити у життя свою давню мрію - зробити проект, який би дав змогу підтримати і допомогти обдарованим дітям України. І в першу чергу тим дітям, які, маючи божий дар, не мають багатих батьків, а відповідно і можливості вдосконалити цей дар, щоб потім дарувати його всім людям…



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх