6-й елемент vol.3 або «PINS» запрошує

14.04.2006, 12:04 Переглядів: 1 417
Здається, я придумала надзвичайно діючий спосіб схуднення цієї суботи. Такий собі ефект сауни. Для того, щоб скинути 3-4 зайвих кілограми потрібно добряче пострибати і покричати під гарячу музику. Одним словом, відірватися по повній!!! У суботу восьмого квітня у приміщенні нічного DJ-кафе «Ібіца» на фестивалі «6-й елемент» у кременчуцької молоді була така можливість.

«6-й елемент» у нашому місті проводиться вже втретє. Це стало такою собі доброю традицією. Ідея створення і організація таких сейшнів належить кременчуцькій групі «PINS». Виступаючи на багатьох живих концертах по містах України, хлопакам закортіло створити і у своєму осередок тієї естетики смаку і бачення музики, що дає наснаги і натхнення для подальших звершень.
Вперше ідея стала реальним дійством у лютому минулого року у ПК «КрАЗ». Тоді компанію « PINS’ам» склали київські «Etwas Unders». А восени у концерті взяли участь «Карна», «Пункт Обміну», «Стихіаль», «PINS». Сейшн проходив у ПК «ДорМаш». Кожного разу «PINS’и» запрошують до нас нові цікаві гурти з різних міст України.
На цей раз до нас завітали «Анна»(Львів) і «Оторвальд»(Полтава). Не дарма гурт «Оторвальд» обрав собі таку назву. З перших же хвилин у залі запанував справжній відрив. Вони вибухнули, як бомба, позитивними емоціями і класними піснями.
Далі виступав гурт «Анна» з міста Лева. На концерт вони приїхали замість своїх земляків «Ніагари»(вокаліста захворіла і втратила голос). „Анна” вдарила по публіці жорсткими ню-металевими рифами, та потужним вокалом Віті і довела присутніх до межі кипіння.
Останніми виступали самі «PINS’и», які без напрягу довели всіх до екстазу. Енергія вибухала у кожному зокрема і захоплювала усіх шаленим слемом.
«Ми граємо для того, щоб привернути увагу людей до справжньої живої музики, показати її красу і велич, - сказали організатори проведення заходу. - На наших концертах можна почути і побачити ті гурти з усіх регіонів України, які творять новітню історію вітчизняної альтернативної музики. Якість – основний принцип фестивалю».

Іванна СІРЕНКО



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх