Як, на твою думку, комп’ютерні клуби впливають на підлітків?

17.11.2005, 17:11 Переглядів: 1 860
- Я раніше сам проводив цілі години у комп’ютерних клубах. Я витрачав ті гроші, які батьки мені давали в школу на обід. Потім мені купили комп’ютер. Тепер я граюся вдома, максимум - години дві у день.

Єгор, 15 років

- Я раніше сам проводив цілі години у комп’ютерних клубах. Я витрачав ті гроші, які батьки мені давали в школу на обід. Потім мені купили комп’ютер. Тепер я граюся вдома, максимум - години дві у день. На мій погляд, надмірне захоплення комп’ютером - це мінус. Ти не розвиваєш свою логіку, а, навпаки, затуплюєш, витрачаєш гроші, до того ж псуєш собі зір.  

Юлія, 15 років

- Більшість моїх однокласників пропадають там цілими днями. Не можу сказати, що це дуже погано, але просаджування грошей в комп’ютерних клубах - все ж не дуже добра справа.  Хлопці кажуть, що це допомагає їм розслабитися. Але ж постійний сморід, цигарковий і алкогольний, лайка матом, адміністратор, який ображає малих – все це надію не вселяє.

Іванна, 17 років

- Я згадала історію, яку прочитала в одному з молодіжних журналів про юнака, років 18. Його тато, електронщик за фахом, продав „Запорожець” і купив комп’ютер. Так от цей хлопчик по три-чотири години на день працював за комп’ютером. У 15 років він розробив українську комп’ютерну гру „Козаки”. Зараз він працює в офісі престижною фірми, заробляє пристойні гроші, тестує ігри. Можливо, це й нормально, якщо до захоплення комп’ютером розумно ставитись. А якщо діти прогулюють уроки, притупляють мізки, садять зір - то це погано. 



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх