“Літаючий” гурт на українській сцені

10.11.2005, 17:11 Переглядів: 5 771
Під час громадської акції “Не будь байдужим!”, що проходила в жовтні в Яготині, кожен пильний меломан міг поспілкуватися з українськими виконавцями.

Під час громадської акції “Не будь байдужим!”, що проходила в жовтні в Яготині, кожен пильний меломан міг поспілкуватися з українськими виконавцями. Але ж ми не просто пильні меломани, а ще й молоді журналісти. Отож просто мусили це зробити.
„Кременчуцький ТелеграфЪ” продовжує серію інтерв’ю з музикантами, яка розпочалася в позаминулому номері з розповіді про 'Тартак'.
Цього разу ми знайомимо вас із молодим українським гуртом “Флайzzzа”, який, не зважаючи на свій вік, вже встиг виступити на одній сцені з українськими гуртами “ТНМК”, “Тартак” та “Мотоr’роллою”. Артисти відповідали разом, доповнюючи один одного і були вельми доброзичливими.
– З чого почалась історія гурту?
– Приблизно 1-3 жовтня 2000 року в Луцьку ми почали свою музичну творчу діяльність. Склад гурту змінювався, колись з нами грав Муха (гітарист “Бумбоксу”, в минулому один з “тартаківців”).
– Що означає ваша назва - “Флайzzzа”?
– “Флай” – походить від англійського “fly” – літати. Три “Z” – це ми самі, троє учасників гурту – Тім, Івашка та Джамалка. Ну, а останню літеру “а” – додали для милозвучності.
– Нещодавно ви були учасниками проекту каналу М1 “Свіжа кров”. Де була взята ідея?
– Точно навіть і не пам’ятаємо. Нам зателефонували, запросили, ну а ми, звісно ж, погодились взяти участь.
– Як ви реагуєте, коли чуєте свої пісні в ефірі рейтингового радіо?
– Звісно ж, дуже радіємо! Бо почути свою пісню в ефірі якоїсь класної радіостанції, чи коли її наспівують перехожі – найбільша нагорода для музиканта!
– Кого з українських виконавців поважаєте, можливо, берете приклад?
– Взагалі-то, ми поважаємо всіх представників українського шоу-бізнесу, бо, беззаперечно, всі на це заслуговують. А нам самим подобається творчість “Тартака”, “Мотоr’ролли”, “Ot Vinta”, “ТНМК”… Тільки коли Діля (колишній МС гурту) був з “ТНМК”, нам подобалось більше. Дивно, чому він вирішив почати сольну кар’єру? Все ж таки, “ТНМК” – уже сформований, добре знаний і популярний гурт. Проміняти його на щось інше було дуже ризиковано.
– Творчі плани на найближче майбутнє?
– Хотілося б швидше видати альбом, зняти класний кліп. Це все неодмінно буде. Чекайте!

Досьє
Луцька реггі-хіп-хопова ватага «Флайzzzа» була створена методом схрещення нетлінних залишків ветеранів волинського шоу-бізнесу: Тіма (Андрій Тимчук) - вокал, ідея, тексти. Раніше був помічений у проектах М.С.Фіра (дипломанти Червоної Рути-99), Westa Project. Івашка (Олександр Іванов) - вокал, тексти. Лабав у Мухи в чаї, Скандал, Адмірал Бенбоу. Джамалка (Алла Новак) - вокал. Стогнала у шкільному хорі і просто гнала... На той час до складу команди входили ще троє учасників: Муха (Андрій Самойло) - гітара - Тартак, Бумбокс; Керміт (Олег Ющук) - барабани - Мухи в чаї, звукар Дуету Світязь і на даний момент гурту ФЛАЙzzzА; Лемко (Ігор Мельник) - бас - Мухи в чаї, Гнуки Бандиги, звукар Бумбоксу.
На сьогодні гурт ФЛАЙzzzА - то троє вищеназваних вокалістів + студійні сесійні музики. Музичний напрямок гурту включає реггі-ска-фанк-хіп-хоп-і ще-бозна-що... Головною метою творчості хлопці та дівчата називають: ліпити сонячну музику, від якої ставало б тепло всередині. І 'бабло', звичайно ж... ?

(За матеріалами www.pisni.org.ua)



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх