Ані Лорак поєднала відпочинок і роботу

25.08.2005, 13:08 Переглядів: 2 227
Ані Лорак вирішила поєднати влітку одразу кілька занять: відпочинок, зйомки кліпу, концертну діяльність і фотосесію у... Туреччині.
Спеціально для зйомки був взятий напрокат автомобіль Chevrolet Corvette C5

Анталія зустріла співачку спекотною і сонячною погодою. В аеропорті групу Ані Лорак уже чекали хлопці з агентства 'GTІ', що доправили команду в турецький готель Rіva Dіva Exclusіve, у якому Ані Лорак відпочивала торік. Оселивши в готелі, Ані відразу ж відправилася до моря. Через два дні, приїхала знімальна група Семена Горова, стиліст Анжела Лисиця, Юрій Царьов, візажист Анжела Посохова.
Усі напружено готувалися до зйомок кліпу на англомовну пісню 'Car song'. Спеціально для зйомки був взятий напрокат автомобіль Chevrolet Corvette C5 червоного кольору і орендована місцева заправка. Кліп знімався 1-го і 2-го серпня декількома частинами. У перший день зйомки були на гірській дорозі, де Ані Лорак їхала на машині в напрямку міста Кимер. Праворуч були видні гори, а ліворуч море. Також у цей день знімали на старій заправці. Другий день зйомок проходив на руїнах древнього міста Фасилеса: на пляжі з турецькими музикантами і у воді.
4 серпня готель Rіva Dіva Exclusіve організував концерт 'Beach parade 2005' для всього міста. Послухати його зібралися біля 4-х тисяч чоловік - росіяни, українці, поляки, німці, турки. Сцену з боків прикрашали танцюючі дівчата, що висіли у клітках, які тримав кран. Взяти участь у шоу удостоїлися Ані Лорак і її музиканти, а також турецька співачка Bengu. Лорак наживо виконала програму, що складалася з російських, українських і англомовних пісень, а також заспівала дуетом з Bengu пісню 'She's got іt'. Після виступу Кароліни, був красивий салют і феєрверки.
Наступного дня місцеві газети і телебачення подали гарні відгуки про концерти Ані Лорак в Анталії.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх