Сьогодні матч Ліги Європи "Зоря" - "Легія"

20.08.2015, 15:04 Переглядів: 1 193

Сьогодні матч Ліги Європи "Зоря" - "Легія"

20 серпня о 20:00 на стадіоні Динамо імені Валерія Лобановського відбудеться матч "Зоря" - "Легія". Пряма трансляція на каналі Футбол 2.

 

"Чорно-білі" мають чудові козирі у вигляді швидкісної гри на контратаках, а також вбивчої реалізації стандартних положень, коли кожен кутовий чи штрафний перетворюються на смертельну небезпеку. "Шарлеруа" у минулому раунді "Зоря" перемогла й не помітила, а тут, звісно, буде все серйозніше. Головне зробити так, щоб після матчі у Києві луганцям не потрібно було грати на перемогу в Польщі. І тоді контратаки просто доб'ють варшавську команду.

 

Підопічні Хеннінга Берга успішно пройшли вже два раунди кваліфікації Ліги Європи. І за цікавим співпадінням, краще "Легія" виглядала на виїзді, ніж вдома. Домашні перемоги з рахунком 1:0 над румунським "Ботошані" та албанським "Кукесі" не вселяють віри у всесильну польську машину. Однозначним лідером команди є 20-річний словак Ондрей Дуда, за котрого активно боровся міланський "Інтер", але таки не зумів дотиснути поляків.

 

Міхал Кухарчик та Міхал Жиро додають варшавцям швидкості та бійцівських якостей, а Йодловєц і Сагановскі є такими собі моральними авторитетами та лідерами у роздягальні. Імовірна недооцінка зі сторони "Легії" однозначно зіграє "Зорі" на користь. Шанси на успіх однозначно є, потрібно лише їх використати.

 

Напередодні зустрічі з представниками ЗМІ поспілкувався головний тренер луганчан Юрій Вернидуб.

 

Сьогодні матч Ліги Європи "Зоря" - "Легія"  

 

- Можу сказати, що ставлення людей до нашої команди дуже позитивне. Ми добилися цього своєю грою і ставленням до справи. Ми переселенці і не дивимося на те, де граємо – в Києві чи Запоріжжі. Чемпіонат ми проводимо у Запоріжжі, Лігу Європи - в Києві. Вдячний київським уболівальникам, які підтримують нас. Сподіваюся, люди завтра прийдуть підтримати українську команду "Зоря", яка спробує їх не розчарувати. Ми народилися і виросли в Україні і повинні любити свою батьківщину. Думаю, у нас в команді всі це розуміють. Я в цьому абсолютно впевнений. "Зоря" Луганськ - це українська команда.

 

Орієнтовні склади команд:

 

«Зоря»: Шевченко – Опанасенко, Сіваков, Чечер, Каменюка – Чайковський, Гордієнко – Караваєв, Маліновський, Хомченовський – Будківський

 

«Легія»: Куцяк – Брож, Режнічак, Паздан, Брискі – Фурман, Йодловєц – Гільєрме, Дуда, Кухарчик – Ніколіч

 

У середу, 19 серпня, в Києві побилися фанати Динамо і польської Легії, які приїхали на матч команди проти Зорі у кваліфікації Ліги Європи. За версією польських ультрас, у бійці взяло участь по 50 осіб з обох сторін, бійка тривала менше хвилини. У фанатів Легії є постраждалі від ножових поранень.

 

 

 

Фанат Динамо на прізвисько "Тор" розповів джерелу, що поляки готують провокації під час матчу із Зорею.

 

"Вони дуже злі, бо багато з їхніх хлопців отримали у пику. До нас дійшла інформація, що поляки готують провокації. Будуть образливі кричалки на адресу українських жінок та країни в цілому, можливі й банери", - повідомив фанат.

 

"Але фанати попереджені, під час матчу ми їх бити не будемо за це. Вони - звичайні відморожені козли. На таких не варто реагувати", - сказав Тор.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх