Сьогодні матч Ліги Чемпіонів "Рапід" - "Шахтар"

19.08.2015, 16:07 Переглядів: 1 048

Сьогодні матч Ліги Чемпіонів "Рапід" - "Шахтар"

 

19 серпня о 21:45 "Шахтар" рветься в бій за еліту Ліги чемпіонів. Суперником команди Мірчі Луческу виступить віце-чемпіон Австрії - "Рапід".

 

Суперники до цього не зустрічалися, але "гірники" поки і не вигравали в Австрії. Час ламати "традиції".

 

"Рапід" сенсаційно обіграв нідерландський "Аякс" у попередньому відбірковому раунді. А "Шахтар" пройшов турецький "Фенербахче".

 

Факти про команди

 

- "Рапід" не програвав українським командам на своєму полі (В3 Н1) після поразки від київського "Динамо" з рахунком 1:4 у чвертьфіналі Кубка кубків-1985/86.

 

-"Шахтар" програв обидва виїзних матчі в Австрії. Першої поразки "гірникам" завдала "Аустрія" у першому колі Кубку УЄФА-2002/03 -1:5.

 

Другої, вже при Луческу, вони зазнали у поєдинку з "Зальцбургом" у третьому відбірковому раунді Ліги чемпіонів-2006/07 - 0:1. Втім, у матчі у відповідь "Шахтар" виграв з рахунком 3:1 і пройшов далі.

 

Напередодні першої гри з австрійцями головний тренер “Шахтаря” Мірча Луческу зазначив, що рахунок часто залежить від концентрації, а не від майстерності:

 

Сьогодні матч Ліги Чемпіонів "Рапід" - "Шахтар" 

 

- Усі матчі Ліги чемпіонів відрізняються неймовірною інтенсивністю. Тут часто результат визначається за рахунок того, хто краще сконцентрований, а не у кого більше майстерності. Плюс якщо команда обіграє такий клуб, як «Аякс», у якого великий досвід виступів у Лізі чемпіонів, то, напевно, у цього колективу є хороші задатки для того, щоб обігравати і інші сильні команди. Що ж стосується організації гри нашого завтрашнього суперника - я не став би говорити тут на цю тему. Це команда, яка постійно, практично в кожному матчі забиває, але при цьому і пропускає у свої ворота.

 

Півзахисник «Шахтаря» Алекс Тейшейра прокоментував клубу поєдинок перед грою:

 

- «Рапід» – дуже хороша команда. І в нашому протистоянні немає фаворитів. Відверто кажучи, мені здається, цей матч буде навіть складнішим, аніж з «Фенербахче». В «Рапіді» дуже швидкі, швидкісні гравці. Тому не можна відставати. Упевнений на сто відсотків, що в середу вболівальники побачать відкритий футбол! Щойно з'явиться можливість забити, потрібно миттєво нею скористатися. Ми хочемо провести хороший матч і завершити його з позитивним для нас результатом. Головне – не втрачати концентрації.

 

Наші сили є рівні, і все покаже тільки матч. А переможцем вийде той, хто зробить менше помилок і продемонструє кращий футбол. Я хочу виїхати з Відня з позитивним результатом. Для мене дуже важливо виграти і закріпити цю перемогу на домашньому полі.

 

Наставник «Рапіда» Зоран Барішич, напередодні одержав тренерську ліцензію УЄФА. Перед матчем він зазначив, що одного гравця Шахтаря закриватимуть двоє:

 

Сьогодні матч Ліги Чемпіонів "Рапід" - "Шахтар"

 

- На жаль, окрім Томаса Шраммеля і Штефана Шваба, також травмувався Штефан Штангль. Ми дуже сподіваємося, що до завтрашнього дня в плані здоров'я буде готовий Дібон. З нетерпінням чекаємо цього матчу і дуже раді грати перед такою великою кількістю наших уболівальників. Нам дійсно знадобиться ця підтримка. «Шахтар» – дуже сильна, дуже досвідчена команда, яка довела це в минулі роки. У складі «гірників» є цілий ряд гравців з хорошими індивідуальними якостями. Вони за будь-якого моменту можуть вирішити результат матчу. Тому на нас чекає дуже важка гра. Але ми чекаємо її і викладемося на сто відсотків.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх