Драматичний матч та бійки: «Білий Барс» та «Кременчук» прийняли вдома суперників

4.11.2018, 17:31 Переглядів: 1 630

 

Огляд 15 туру Української хокейної ліги

3 листопада, відбулися дві гри 15-го туру чемпіонату України з хокею - чемпіонату Української хокейної ліги. У першому матчі "Білий Барс" зустрівся з МХК "Динамо". Гра вийшла напруженою, але ще більш драматичним був матч у Кременчуці, де "Донбас", закинувши шайбу першим, програв у результаті.


Камбек білоцерківців в першому періоді вирішив результат зустрічі


У Білій Церкві матчем між «Білим Барсом» і МХК «Динамо» стартував п'ятнадцятий тур чемпіонату України з хокею - чемпіонату Української хокейної ліги.


«Білий Барс» - МХК «Динамо» 3:2 (3:2, 0:0, 0:0)
Шайби: 0:1 Гончаров (Максименко - більш.) 3:51; 0:2 Ромащенко (Олійник, Дегтярьов), 8:31; 1:2 Арабов (Таран, Тимченко - більш.), 9:11; 2:2 Бородай, 9:27; 3:2 Арабов (Тименко, Печерських), 10:40.
«Білий Барс»: Кучер (Качула); Логач - Буняк, Гребеник - Таран, Васильєв - Грицюк, Гриценко - Собко; Куцевич - Канан -Бородай, Арабов - Ружников -Тимченко, Дурдиєв - Печерських - Лєсников, Панов - Панченко - Ромахін.
МХК «Динамо»: Мамедов (Гурко - з 10:40); Жовнір - Дегтярьов, Лісін - Матвієнко, Шматько - Наливайко; Кобіков - Ромащенко - Олійник, Гончаров - Максименко - Праведний, Сиротенко - Халін - Колядинський, Скребела;



Від початку зустрічі "динамівці" почали пресингувати противника і вже через чотири хвилини це дало свої плоди - харків'яни двічі прошили Кирила Кучера, заволодівши, здавалося б, досить комфортною перевагою. Але «Білому Барсу» такі розклади виявилися не до душі, і буквально за 3 хвилини господарі зустрічі не просто зробили камбек, але ще й вийшли вперед, чим і забезпечили собі перемогу.

Провальну кінцівку першого періоду "динамівці" змогли вирівняти в другій двадцятихвилинці, проте реалізувати масу небезпечних моментів біля воріт Кирила Кучера харків'янам так і не вдалося.

Третя двадцятихвилинка повністю повторила сценарій другої - період так само закінчився без закинутих шайб і зберіг рахунок 3:2 на користь білоцерківців. А "динамівці", в свою чергу, хоч і створили масу небезпечних моментів біля воріт супротивника, але результатів це ніяких не дало.

Таким чином «Білий Барс» перервав низку поразок, але поміняти положення команд в турнірній таблиці так і не зміг. Харківський клуб так і залишився на четвертому рядку в таблиці з 12 очками, а білоцерківці закріпилися на п'ятій сходинці з 11 балами.

Нагадаємо, що свої наступні матчі МХК «Динамо» і «Білий Барс» зіграють вже 10 і 13 листопада відповідно. 10 листопада о 14:00 харків'яни вирушать в гості до чинного чемпіона України, а 13 листопада в 16:45 «Барси» в Києві зустрінуться з «Крижаними Вовками».


  


«Кременчук» в нелегкому поєдинку обіграв «Донбас»


Кременчужани, поступаючись на старті поєдинку, на характері вирвали перемогу у чинного чемпіона України



У Кременчуці між «Кременчуком» та «Донбасом» відбувся другий матч п'ятнадцятого туру чемпіонату України з хокею - чемпіонату Української хокейної ліги. Раніше «Білий Барс» здобув вольову перемогу над харківським МХК «Динамо».

З шаленим бажанням перемогти на лід вийшли обидві команди - це було видно по загостренню пристрастей під час поєдинку, а пізніше відобразилося і на табло. Донеччанам, зусиллями Володимира Чердака, вдалося відкрити рахунок в матчі, зробивши непогану заявку на переможний поєдинок, але потім кременчужани зуміли скористатися досить необачними помилками противника і двічі за одну хвилину прошити Богдана Дяченка.

У другій двадцятихвилинці «Донбас» вирівняв свою гру, але реалізувати масу небезпечних моментів і відзначитися у воротах Георгія Бояршинова у них так і не вийшло. Натомість "городяни" тільки збільшили розрив між командами і закинули третю шайбу у ворота чинного чемпіона України.

Третій період команди закінчили без закинутих шайб, але за напруженням пристрастей заключний відрізок зустрічі не поступався двом попереднім. 



Нагадаємо, що свої наступні матчі команди проведуть вже 8 і 10 листопада. 8 листопада «Кременчук» о 18:30 зустрінеться з «Дніпром» (пряма трансляція - телеканал XSPORT), а 10 листопада «Донбас» о 14:00 прийме МХК «Динамо» (пряма трансляція - телеканал XSPORT).


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх