Сьогодні матч Ліги Європи "Дніпро" - "Лаціо"

17.09.2015, 09:26 Переглядів: 1 738

Сьогодні матч Ліги Європи "Дніпро" - "Лаціо"

Минулого сезону “Дніпро” зупинився за крок до європейського трофею.

 

Сьогодні, 17 вересня, в Дніпропетровську відбудеться матч першого туру групового раунду Ліги Європи "Дніпро" – "Лаціо". Початок матчу о 22:05 на телеканалі “Україна” та “Футбол 1”.

 

Нагадаємо, через дискваліфікацію УЄФА, матч на «Дніпро-Арені» пройде без глядачів.

 

На матчі працюватиме бригада арбітрів з Північної Ірландії. Арбітр – Арнольд Хантер, асистенти – Річард Сторі і Ендрю Нісон, додаткові асистенти – Реймонд Кренгл і Мервін Сміт. Четвертий арбітр – Стівен Белл.

 

Додамо, що «Лаціо» відмовився від передматчевого тренування на «Дніпро Арені». Делегація прибуде на стадіон о 19:00 15 вересня тільки для ознайомлення з полем.

 

Розклади

 

"Дніпро"

 

Перед грою з "Лаціо" "Дніпро" саме почав виходити з крутого піке, пов'язаного з розпродажем провідних гравців. Пішли Коноплянка, Канкава і Калініч, а на їх місце прийшли нові люди, котрим потрібен час для злагодження і побудови ігрових зв'язків. Та вже в останніх матчах "Дніпро" "побіг" і почав хоч трохи нагадувати команду, котрий грала у фіналі Ліги Європи. Не зможе зіграти Роман Зозуля, але на щастя зараз непогано розігрався Євген Селезньов.

 

Команда Маркевича побореться за вихід до плей-офф з "Лаціо", "Сент-Етьєном" та "Русенборгом", тож перемога у сьогоднішньому матчі відразу посадила б нижче одного з двох головних конкурентів на 1/16 фіналу. Основну небезпеку "Дніпро" становить під час стандартів, гострих навісів Ротаня і флангових подач. Селезньов може у силовому стилі проломитися по центру і потужно пробити. Словом, команда хоча й стала трохи слабшою, але з "Лаціо" цілком здатна впоратися.

 

"Лаціо"

 

Римському клубу не вдалося пробитися крізь сито кваліфікації Ліги чемпіонів. В останньому раунді відбору "орли" перемогли вдома "Байєр" з рахунком 1:0, але на виїзді нарвалися на розгром. Після цього "Лаціо" трохи здав і в чемпіонаті Італії, але вже в останньому турі завдяки дублю Матрі переграв "Удінезе". Головними зірками команди є Феліпе Андерсон, за котрого МЮ влітку пропонував 50 млн євро, Антоніо Кандрева та Лукас Білья. Ветеран Мірослав Клозе більше лікується, ніж грає.

 

Величезним питанням буде мотивація римлян на Лігу Європи. Італійські команди частенько "зливають" другий за престижністю клубний турнір Європи. Якщо "Лаціо" поставить напіврезервний склад, то шанси "Дніпра" значно виростуть. Якщо ж вийде "основа" і з хорошою мотивацією, то "дніпрянам" буде дуже важко. В такому випадку і нічия буде хорошим результатом. У всіх інших ситуаціях цю італійську команду потрібно перемагати. Адже "Дніпро" ще має незавершені минулого року справи в Лізі Європи.

 

Передматчеві коментарі

 

Головний тренер "Дніпра" Мирон Маркевич:

 

"Прекрасно розуміємо, що "Лаціо" - це третя команда Італії. Тим більше граємо без глядачів. Група непроста, але потрібно набирати очки в кожному турі".

 

Півзахисник "Дніпра" Руслан Ротань:

 

"Так, у нас багато новачків, і нам потрібно якомога швидше зігратися. Для цього потрібно час, а так, всі ми розуміємо, що чим швидше зіграємося, тим краще буде для усіх".

 

Обличчям до обличчя 

 

Між собою команди зустрічаються вперше. "Дніпро" 10 грав з італійськими командами. І найчастіше програвав. На рахунку команди з Дніпропетровська лише дві перемоги, дві нічиї і шість поразок. Але примітно, що у важливих поєдинках "Дніпро" виграє. Як у "Наполі" у півфіналі минулого розіграшу.

 

"Лаціо" вісім разів грав з українськими клубами. І з них сім матчів завершилися перемогою "орлів". І лише раз "Лаціо" програвав. Було це в 1975 році в грі проти "Чорноморця".

 

Прогнози букмекерів

 

Букмекери вважають, що шанси команд у завтрашньому матчі приблизно однакові. Невелика перевага віддається господарям поля. Котирування на гру виглядають наступним чином: коефіцієнт 2,75 - на перемогу "Лаціо", 3,15 - на нічийний результат і 2,70 - на те, що три очки у домашньому поєдинку візьме "Дніпро". При цьому найбільш вірогідним варіантом вважається мінімальна перемога однієї з команд.

 

Джерело: sportanalytic

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх