Кривбас повертається

17.08.2015, 11:52 Переглядів: 1 137

Кривбас повертається

Кривбас заявився у чемпіонат Дніпропетровської області

На виконкомі Федерації футболу Дніпропетровської області було прийнято рішення допустити футбольний клуб Кривбас (Кривий Ріг) до другого кола Суперліги чемпіонату області.

 

На третій рік після зникнення криворізького Кривбасу з футбольної мапи України, клуб поновив свої виступи. Вихованці футбольної школи Кривбас-84 стали кістяком цієї відродженої команди. Заявитися вийшло аж на першість області з футболу - максимум, що могли на цей момент зробити люди, які займаються відновленням колишньої слави Кривбасу. Оскільки чемпіонат проводиться по системі весна-осінь, клуб стартув з другого кола цього турніру.

 

15 серпня криворізька команда провела перший матч у чемпіонаті Дніпропетровської області. Суперником у матчі стала команда "ВПК Агро" з Магдалинівки, яка минулого року виграла чемпіонат Дніпропетровщини. Впродовж матчу впевненіше виглядала команда з Магдалинівки, і тому результат 2:0 на їх користь був закономірним.

 

Нагадаємо, що в 2013 році Кривбас знявся з чемпіонату України і із-за боргів і припинення фінансування втратив статус професійного клубу.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх