ФФУ оголосила результати голосування по складу УПЛ

16.07.2015, 15:04 Переглядів: 1 091

ФФУ оголосила результати голосування по складу УПЛ

Визначився остаточний склад Прем'єр-ліги

 

У Прем'єр-лізі 2015-2016 виступатиме Дніпродзерджинська Сталь.

 

29 членів Виконкому ФФУ проголосували за це рішення, 7 віддали свій голос за маріупольський Іллічівець, а один представник ФФУ утримався.

 

Віце-президент ФФУ Ігор Кочетов в ефірі Футбол 1 заявив: "Більше 2/3 Виконкому взяло участь у голосуванні, я вважаю це було абсолютно легітимне онлайн голосування. На цю хвилину отримані всі факсові відповіді від тих. Хто взяв участь у голосуванні, оформлений протокол , він підписаний і ми можемо говорити про те. що Дніпродзерджинська Сталь є учасником Прем'єр-ліги. Члени Виконкому реалізували своє право, раз Прем'єр-Ліга не змогла зібрати кворум і прийняти рішення".

 

"У регламенті чітко не прописано пункт про те, що значить" клуб виключений ". Тому, якщо юристи Прем'єр-ліги і ті, хто працювали над цим регламентом нарікають на себе. Всі члени Виконкому хоч і не є юристами, але всі футбольні функціонери. Я думаю, тому і володів спортивний принцип при прийнятті цього рішення ", - зазначив Кочетов.

 

Повідомляється, що Іллічівець подаватиме до суду на це рішення.

 

"Я б сказав, що ставити якісь ультиматуми недоречно. Говорити про те, що вони будуть воювати - це їх право, нехай вони це реалізують. Але я б на їх місці зосередився на підготовці футболістів, щоб повернутися в Чемпіонат наступного року. Виконком рішення прийняв. Чемпіонат починається. Правило Іллічівця оскаржувати ніхто не забороняє. Але я б поставив крапку в цьому питанні.

 

Я вважаю, що Іллічівець повинен погодитися з цим рішенням. Голосування було достатньо переконливим, 29 за Сталь, 7 за Іллічівець і 1 утримався. Я вважаю, в цій ситуації восторжествував спортивний принцип. Потрібно закінчувати вести війни в українському футболі ", - підкреслив Кочетов.

 

Джерело: ua-football

Теги: футбол
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх