Збірна України здобуває першу перемогу на Чемпіонаті Світу (U-20)

2.06.2015, 10:24 Переглядів: 1 328

Збірна України здобуває першу перемогу на Чемпіонаті Світу  (U-20)

Українські футболісти перемогли збірну М’янми

2 червня збірна України забила шість сухих м’ячів у ворота М’янми, завершивши свій другий матч на світовій першості більш ніж впевненою перемогою.

 

Після нічиєї з Новою Зеландією в першому турі «синьо-жовті» мали обов’язково вигравати в азіатської команди.

 

 

Українці домінували в середині поля, вміло чіплялися за м’яч і раз по раз змушували опонентів помилятися. Наслідком цього стали кілька цікавих швидких проривів, один з яких на п’ятій хвилині мав завершуватися голом. Після гострого пасу Яремчука Артем Беседін вивалився на побачення з голкіпером, але останній все-таки випередив форварда й відвів загрозу. Незабаром ледве не відзначився й Тарас Качараба, але з його «пострілом» у дотик після кутового, виконаного Чумаком, впорався той таки Мі Міо Латт, повідомляє федерація футболу України.

 

Довгоочікуваний гол стався на 51-й хвилині, і вніс його до свого активу Яремчук, на якого вчасно зробив ставку Петраков. Роман відгукнувся на навіс Чумака та головою переправив м’яча в сітку – 1:0. Склалося враження, що одночасно з цим наче була зруйнована якась стіна, яка заважала українцям. Протягом 6-7 хвилин «синьо-жовті» потроїли рахунок.

 

Надалі підопічні Петракова добивали опонента, гра якого розлагодилася остаточно. Нарешті відзначився Бєсєдін, завершивши красиву розгорнуту комбінацію за участю п’яти футболістів. До того ж нападник «Металіста» допоміг оформити дубль Коваленку, а той у свою чергу відзначився другим асистом, вдало асистувавши Едуарду Соболю. Останній гол українці забили, вже граючи у більшості – то Тіа Хтлет Аунг рятував свої ворота за допомогою руки. І таки врятував, бо призначений пенальті Павлу Полегеньку реалізувати не вдалося.

 

Втім, Україні цілком вистачило й здобутої переваги. Є надія, що ця перемога додасть команді впевненості напередодні непростої гри з США, яка відбудеться 5 червня.

 

М’янма – Україна - 0:6

 

Голи: Яремчук (51), Лучкевич (54), Коваленко (57, 77), Соболь (64), Беседін (71)

 

На 75-й хвилині Полегенько не реалізував пенальті

 

М’янма: М.М.Латт - Х.Х.Аунг, Н.К’яв, К.М.У, М.М.Со (H.Л.Тун, 76), А.Ту, Т. Панг (Й.Н.Аунг, 86), М.М.Львін (Н.В.Мін, 64), Й.Н.У, М.К.Тун, Т.Х.Аунг

 

Україна: Сарнавський - Полегенько, Качараба, Бурда, Соболь, Чумак (Ткачук, 73), Коваленко, Яремчук (Габелок, 62), Татарков (Лучкевич, 46), Кабаєв, Беседін

 

Попередження: Яремчук (23), Чумак (45)

 

Вилучення: Т.Н.Аунг (74)

Автор: Альона Душенко Джерело відео: FIFATV
Теги: футбол
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх