Збірна України з хокею взяла реванш у білорусів

14.04.2015, 13:08 Переглядів: 1 373

Збірна України з хокею взяла реванш у білорусів

Національна збірна України, з гравцями ХК Кременчук у складі, провела товариські матчі перед Чемпіонатом Світу з хокею

 

9 квітня підопічні Олександра Годинюка провели перший контрольний матч у Гомелі. Українська команда зустрічалася із бронзовим призером чемпіонату Білорусі - хокейним клубом «Гомель». Українці програли з різницею в одну шайбу - 2:3, причому усі три шайби синьо-жовті пропустили у меншості, повідомляє федерація хокею України.

 

11 квітня у повторному контрольному поєдинку українці впевнено переграли ХК «Гомель». Запорукою успіху синьо-жовтих стала переконлива гра у третьому періоді, який виграли з рахунком 3:0. У підсумку збірна України впевнено перемогла ХК «Гомель» - 2:5. Свій внесок у перемогу національної команди зробили також представники ХК «Кременчук» - воротар Едуард Захарченко та форвард Сергій Кузьмик.

 

 

Після завершення матчу команда розпочала навчально-тренувальний збір перед Чемпіонатом світу з хокею у Кракові (Польща). Цей чемпіонат мав відбутися в Донецьку, але Україна відкликала свою заявку. Тому міжнародна федерація хокею (IIHF) затвердила місцем проведення чемпіонату світу у групі А Першого дивізіону польський Краків.

 

Збірна України під керівництвом Олександра Годинюка, який дебютує в якості наставника національної команди, постарається дати бій суперникам з Італії, Казахстану, Японії, Угорщини та Польщі. Турнір відбудеться 18 - 24 квітня 2015 року.

 

У списку серед 25-ти кандидатів значаться прізвища одразу чотирьох гравців ХК «Кременчук». Це воротарі - Едуард Захарченко та Сергій Писаренко, захисник Володимир Романенко та нападник Сергій Кузьмік.

Автор: Альона Душенко Джерело відео: федерація хокею
Теги: хокей
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх