Педагогічний коледж - переможець чемпіонату Кременчука з волейболу

7.04.2015, 12:50 Переглядів: 3 900

Педагогічний коледж - переможець чемпіонату Кременчука з волейболу

Завершився чемпіонат міста з волейболу серед жіночих команд

 

4 квітня відбулися заключні ігри Чемпіонату Кременчука з волейболу. Проводилися змагання з грудня 2014 року у 2 кола серед команд: Кременчуцький район, Світловодськ, Педагогічний коледж, Політехнік (КрНУ), ДЮСШ-2.

 

У чемпіонаті міста з волейболу перемогла команда “Педагогічний коледж”, срібло - ДЮСШ-2, третє місце у команди з Кременчуцького району.

 

4 кременчужанки у складі Полтавської області візьмуть участь в Чемпіонаті України серед дівчат 1998-1999 років народження у м. Біла Церква. Команда Полтавщини, яку представляють кременчужанки: Вікторія Манаєнкова, Таїсія Волосова, Ольга Аносова та Катерина Созонова потрапили у фінальну четвірку й будуть змагатися за призові місця.

 

Директор ДЮСШ-2, заслужений тренер України Станіслав Шаляпін, розповів Кременчуцькому Телеграфу що у 2016 році ДЮСШ-2 святкуватиме 45-річчя діяльності школи: "У школі займаються спортом більше 600 учнів в п'яти відділеннях (баскетбол-юнаки, волейбол-дівчата, тхеквандо-юнаки та дівчата, футбол- юнаки, легка атлетика — юнаки та дівчата).

 

За 2010-2014 роки підготовлено 5 майстрів спорту, 56 кандидатів в майстри спорту, більше 80 спортсменів першого розряду та сотні спортсменів масових розрядів.

 

2010 року 8 учнів школи у складі баскетбольної команди “Кремінь” вибороли ІІ місце в Чемпіонаті України серед команд вищої ліги, в 2010 та 2011 роках юнаки 1994 р.н. були бронзовими призерами Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги. 

2013 року вихованець ДЮСШ-2 Віктор Ємець став срібним призером Чемпіонату Країни з легкої атлетики, в

2014 року волейболістки Вікторія Манаєнкова, Таїсія Волосова вибороли бронзові медалі в Чемпіонаті України з пляжного волейболу в закритих приміщеннях.

У різні роки чемпіони з тхеквондо (ВТФ) Дмитро Лизун, Катерина Кузнєцова, Олександр Лизун — входили до складу збірної команди України. Оксана Гриньова 2013 року на Чемпіонаті України серед юніорів посіла І місце, Антон Тимофієнко, Ангеліна Клименко, Олексій Тимофієнко — стали призерами цих же змагань.

 

2014 року Олексій Зяблицев у складі збірної команди України з тхеквондо (ВТФ) в Чемпіонаті Світу посів ІІІ місце, Даша Кареліна посіла 5 місце на змаганнях Чемпіонату Світу з тхеквондо серед кадетів".

Теги: волейбол
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх