У Кременчуці пройшли змагання з шахів в режимі онлайн

23.03.2015, 14:01 Переглядів: 1 305

У Кременчуці пройшли змагання з шахів в режимі онлайн

Вперше у Крюківському районі на базі Кременчуцького коледжу транспортної інфраструктури проведені змагання з шахів серед молоді в режимі онлайн

У Кременчуці на базі Кременчуцького коледжу транспортної інфраструктури проведені змагання з шахів серед молоді в режимі онлайн, повідомляє прес-служба міської ради.

 

Варто відмітити, що змагання у такому форматі відбулися вперше. За інформацією організатора – голови комітету з фізичної культури і спорту Крюківського райвиконкому Ганни Келембет, в турнірі взяли участь команди професійно-технічних навчальних закладів, ліцею та коледжу району.

 

У командному заліку перемогу отримала команда Кременчуцького коледжу транспортної інфраструктури, друге місце - у команди Кременчуцького ліцею сфери послуг і третє місце - команди професійно-технічного навчального закладу № 26.

 

У особистому заліку серед юнаків кращим гравцем визнано Володимира Шульгу – учня Кременчуцького коледжу транспортної інфраструктури, другим став Сергій Кречак - учень Кременчуцького ліцею сфери послуг і третім Володимир Гузій - учень професійно технічного навчального закладу № 26. Учасники змагань зазначили, що така форма гри їх дуже зацікавила, тому вони у подальшому з великим бажанням будуть продовжувати започатковану справу.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх