Волейболістки Кременчуцького району вибороли "срібло"

10.03.2015, 16:09 Переглядів: 1 583

Волейболістки Кременчуцького району вибороли "срібло"

Переможці змагань візьмуть участь у чемпіонаті України з волейболу

Напередодні 8-го березня на спортивній базі Новосанжарської ЗОШ відбулася фінальна частина чемпіонату Полтавської області з волейболу серед жінок.

 

Команди Полтавського, Кременчуцького, Новосанжарського, Гадяцького і Решетилівського районів, розділившись на дві групи, змагались за трофей. У першій підгрупі волейболістки Кременчуцького району в трьох партіях перемогли суперників із Гадяцького району. В іншій минулорічні чемпіонки, представниці Полтавського району, навіть оновивши свій склад більш ніж наполовину, легко розібрались зі своїми опонентками із Решетилівського і Новосанжарського районів. В свою чергу, місцеві аматорки здолали без труднощів волейболісток Решетилівки.

 

У грі за третє місце, першу партію впевнено виграли дівчата із Нових Санжар, у другій вже сильнішими були гадячани. Все вирішувалось в тайм-бреці (третя вирішальна партія), де новосанжарки все ж завоювали "бронзу"змагань.

 

У матчі за перше місце зустрілись срібні призери минулорічного чемпіонату – волейболістки Кременчуцького району і чемпіонки – представниці Полтавського району. Дуже вдало і впевнено провели першу партію минулорічні чемпіонки. Вони не дали бодай маленького шансу суперницям. Але початок другої був уже за кременчужанками. Вони впевнено повели 10:5, і, здавалось доведуть справу в цій партії до перемоги. Але в підсумку перемога полтавчанок.

 

Отже, "бронза" у команди Новосанжарського району, "срібло" знову у волейболісток Кременчуцького району і "золото" в аматорок Полтавського району.

Теги: волейбол
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх