Футзал. "Кілікія" виступить у фіналі аматорської ліги

6.03.2015, 17:03 Переглядів: 1 362

27-29 березня у Запоріжжі виступить чемпіон Кременчука з футзалу  

Асоціація футзалу України визначила, що фінал Аматорської футзальної ліги України відбудеться 27-29 березня у Запоріжжі, у ньому матимуть право грати переможці 27-ми міських та обласних чемпіонатів, які проходили під егідою АФЛУ — серед них Полтава і Кременчук

 

На цей час, як повідомляє АФЛУ, відомі вже 5 чемпіонів. Першим визначився чемпіон Волинської області — «Надія» (Хорів), потім чемпіонами своїх дивізіонів стали: у Полтаві — ПЗМС, у Кременчуці — «Кілікія», у Дрогобичу — «Галіція», у Бердянську — «Аргінол». В інших «суб’єктах» відбору до фіналу Аматорської футзальної ліги України переможці визначаться найближчим часом: у Кривому Розі, Херсоні, Жовтих Водах, Києві, Запоріжжі, Миколаєві, Дніпропетровську, Хмельницькому, Житомирі, Черкасах, Одесі, Івано-Франківську, Кіровограді, Іллічівську, Івано-Франківської області, Вінниці, Тернополі, Ізмаїлі, Львові, Енергодарі, Южноукраїнську і Нікополі.

 

Президент АФЛУ і віце-президент Асоціації футзалу України повідомили, що у цих 27-ми чемпіонатах, переможці яких мають право зіграти у фіналі, виступили 960 команд і понад 10 тисяч гравців. Також він сказав, що на фінальний турнір до Запоріжжя запрошені представники всіх команд Екстра-ліги України. Президент АФЛУ Вадим Каганов також запевнив, що вирішальні матчі, які відбуватимуться 29 березня у Запоріжжі (та деякі ігри 27 і 28 березня) транслюватимуться на офіційному сайті АФЛУ.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх