Хокей. ХК "Кременчук" готовий підписати Захарченко

12.02.2015, 16:48 Переглядів: 1 660

Хокей. ХК "Кременчук" готовий підписати Захарченко

Кременчуцький клуб зробив контрактну пропозицію голкіперу молодіжної та національної збірної України з хокею Едуарду Захарченко

14-го лютого ХК "Кременчук" стартує в чемпіонаті України домашнім матчем проти харківського "Витязя". На даний момент у заявці Кременчука лише один голкіпер – 19 річний Сергій Безорчук.

 

Кременчуцький клуб зробив контрактну пропозицію Едуарду Захарченко. Для того щоб підписати воротаря, Кременчуку буде необхідно сплатити міжнародний трансферний лист.

 

Раніше Захарченко виступав у клубі МХЛ ХК "Челни", проте в грудні перед поїздкою на молодіжний чемпіонат світу в Угорщину, українець розлучився з російським клубом. Крім того, в лютому Захарченко вперше дебютував у складі збірної України з хокею на польському етапі Єврочелленджу, зігравши два матчі турніру з трьох.

 

Сам гравець поки не прийняв остаточного рішення про перехід до Кременчука. За інформацією, у голкіпера є пропозиції з Росії, - повідомляє iSport.ua.

 

Нагадаємо, трансферне вікно в Чемпіонат України буде відкрито до 16 лютого.

До цієї дати можливі зміни у складах команд.

 

На днях відбулися зміни у наших суперників. Керівництво клубу ХК "Київ" досягло домовленості з частиною гравців, що тренуються на льодовій арені АТЕК під керівництвом Сергія Супруна. Таким чином, команда взяла назву ХК "АТЕК", під яким стартувала 12 лютого у київському дербі проти ХК "Дженералз", програвши з рахунком - 2:4.

Автор: Альона Душенко
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх