Тренери збірної України провели тренування для кременчуцьких хокеїстів

6.02.2015, 10:50 Переглядів: 1 216

4 лютого в ЛК "Айсберг" відбулося незвичне тренування ХК "Кременчук"

 

Заняття нашим хлопцям проводили тренери національної збірної команди України (U-18) Андрій Савченко та Микола Майко, повідомляє офіційний сайт ХК "Кременчук". Досвідчені фахівці показали хлопцям цілий ряд цікавих вправ.

 

В основному акцент був зроблений на техніку катання, тренери пояснювали, як при цьому повинні працювати не тільки ноги, але й корпус, а також плечі. Діти уважно слухали своїх знаменитих наставників і справно повторювали вправи.

 

Андрій Савченко зазначив: "Основним завданням таких занять є популяризація хокею в першу чергу серед таких юних хлопців. Все починається з дитячого спорту, тому ми хочемо їх зацікавити ще більше, щоб вони прагнули потрапити в національну збірну. Все залежить від їхнього бажання і праці на тренуваннях".

 

Збірна України з хокею обрала Кременчук для проведення зборів і підготовки до другого етапу з юніорського чемпіонату світу, який відбудеться в квітні цього року.

 

- Це дуже великий плюс для хлопців, оскільки не кожному взагалі випадає така можливість у його житті, потренуватися під керівництвом таких фахівців. Я впевнений, що для хлопців це послужить хорошим поштовхом і мотивацією в майбутньому, щоб вони прагнули підвищувати свою майстерність до рівня збірної країни, - сказав головний тренер ХК "Кременчук" Олексій Короткий.

Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх