ІНВАСПОРТ. П'ятеро кременчужан стали чемпіонами Всеукраїнської Спартакіади «Повір у себе».

23.09.2011, 21:40 Переглядів: 4 178

ІНВАСПОРТ. П'ятеро кременчужан стали чемпіонами Всеукраїнської Спартакіади «Повір у себе».
В Євпаторії завершилась чергова Всеукраїнська Спартакіада
серед дітей-інвалідів, в якій взяли участь і кременчуцькі спортсмени.

Своє місце у складі збірної команди Полтавської області з легкої атлетики на відбіркових міськрайонних та обласних змаганнях вибороли п’ять кременчуцьких спортсменів та одна представниця Комсомольська, які представляють ДГО ДЮЦСІ «Оріяна».

Виступ спортсменів «Оріяни» на цих змаганнях був не такий феєричний, як минулого року, але всі п’ять кременчуцьких спортсменів стали чемпіонами Всеукраїнської Спартакіади серед дітей-інвалідів «Повір у себе». Загальний доробок спортсменів «Оріяни» в Євпаторії: десять золотих, три срібні та дві бронзові медалі.

Вихованці тренера вищої категорії Ірини Зикової розподілили медалі слідуючим чином: абсолютною переможницею спартакіади стала дебютантка фінальних змагань, учениця 6 класу ЗОШ № 3, одинадцятирічна  Наталія Кобзар, яка впевнено перемогла серед дівчат молодшої групи з наслідками геміпарезу (Т-37) у бігу на 60 метрів та встановила рекорди спартакіади на дистанціях 100 і 200 метрів.

ІНВАСПОРТ. П'ятеро кременчужан стали чемпіонами Всеукраїнської Спартакіади «Повір у себе».

Абсолютна переможниця Спартакіади - Наталія Кобзар з татом.

 

У хлопців старшої вікової групи, серед спортсменів з важкими наслідками ДЦП, у змагальному класі Т-35, беззаперечним переможцем став дворазовий чемпіон України 2010-2011 років, п’ятнадцятирічний першорозрядник, Владислав Косюк (учень 9 класу ЗОШ № 13), який переміг  у бігу на 100 метрів та встановив рекорд спартакіади у бігу на дистанції 200 метрів

У дівчат молодшої  вікової групи, у змагальному класі Т, F-35 свій минулорічний успіх повторила дванадцятирічна Лейла Куровська, учениця 7 класу ЗОШ № 22. У Лейли золоті медалі на дистанціях 60 і 100 метрів та срібна у метанні м’яча. 

Аналогічний доробок медалей серед хлопчиків молодшої групи, Т,F-37 у Сергія Потоцького, який навчається  у 7 класі ЗОШ  № 13. У нього золоті медалі  на дистанціях  100 та 200 метрів та срібна у метанні м’яча. 

Як завжди, впевнено витупив на спартакіаді тринадцятирічний учень 7 класу Кременчуцького ліцею № 4 – Богдан Любарец. Серед хлопчиків у змагальному класі Т- 37, він виборов золоту медаль у бігу  на 60 метрів

Єдина представниця Комсомольська, дванадцятирічна дебютантка спартакіади такого рівня, Татьяна Малихіна, не зважаючи на найважчі ураження серед всіх учасників змаганьТ, F-35, у бігу на 200 метрів  здобула срібну  медаль, у бігу на 60 метрів та метанні м’яча бронзові медалі. Вже 5 років зі спортсменкою успішно працює  тренер Комсомольської філії «Інваспорту» Тетяна Бодрик.

ІНВАСПОРТ. П'ятеро кременчужан стали чемпіонами Всеукраїнської Спартакіади «Повір у себе».
Дворазова чемпіонка Спартакіади - Лейла Куровська

 

Благодійну допомогу для підготовки спортсменів до фінальних змагань спартакіади надало ДП «Ферротранс» (директор Микола Кіпрюшин) з м. Комсомольськ. Як і минулого року представником-супроводжуючим команди ДГО ДЮЦСІ «Оріяна» була член батьківського комітету Наталія Куровська, мати Лейли Куровської.

Благодійну допомогу для відрядження команди на спартакіаду надали депутат Кременчуцької міської ради, голова наглядової ради ГО «Рідне місто» Юрій Гриценко та ТОВ «Софіт люм» (директор Вадим Божков).

21 вересня на залізничному вокзалі станції Кременчук, урочисту зустріч нашої команди організували опікунська рада, батьківський комітет та правління ДГО ДЮЦСІ «Оріяна», а також працівники Кременчуцької та Комсомольської  філії «Інваспорту», які вручили членам команди квіти, цукерки і цінні подарунки. Дітей поздоровили представник опікунської ради ДГО ДЮЦСІ «Оріяна» Світлана Місецька, голова батьківського комітету Ірина Любарец, голова правління  ДГО ДЮЦСІ «Оріяна», МСУ з легкої атлетики Тетяна Волівецька, керівник Комсомольської філії «Інваспорту» Тамара Холодна, спеціаліст Кременчуцької філії «Інваспорту» Яна Кендюх та батьки дітей-інвалідів. 

Спонсорами нагородження виступили: депутат Крюківської районної ради, директор  ДП «Промспецбуд», Вікктор Кузік та ТОВ «Кремтрансавто» (директор Володимир Крітін).

Правління організації висловлює щиру подяку всім не байдужим до розвитку інвалідного спорту у Кременчуці та Комсомольську.


Непереможна команда ДГО ДЮЦСІ "Оріяна" разом з представниками опікунської ради

 

www.ariana.ucoz.ua

Автор: krivoruchko
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх