Макдоналдс є, фонтан помер

17.09.2010, 18:20 Переглядів: 4 685 Коментарів: -1
27 червня 2007-го року депутати міськради на сесії виділили земельну ділянку під будівництво Макдонлдсу. Термін оренди землі – 49 років..
Пан Калашник

 

 Це – Макдоналдс, він розташований на вулиці Київській, напроти меморіалу «Вічно живим». Його будівництво теж «продавили» депутати з фракції  БЮТ.  27 червня 2007-го року депутати  міськради на сесії  виділили земельну ділянку під будівництво Макдонлдсу.  Термін оренди землі – 49 років.  Фірма-забудовник кременчуцька –  «Торгово-розважальний центр».  Її директор – пан Калашник, він же – депутат міськради, фракція БЮТ.  Отже, земельну ділянку – яка, нагадаємо, належить кременчуцькій громаді –  знову не виставили на земельний аукціон, не продали та не поклали до бюджету розвитку Кременчука ще кілька мільйонів гривень.  Ну, ви розумієте – депутати надто ніжно ставляться до поняття «депутатська дружба», і не можуть змусити себе нажитися на побратимі-депутаті. Краще знову залишити без грошей (і без землі) кременчуцьку громаду. На те вона і громада, щоб нидіти в злиднях.
 Тодішній керманич кременчуцького  БЮТу, депутат Бабаєв, страшенно зворушливо розповідав пресі, що «Макдоналдс виростить не одне покоління кременчужан!».  До речі, діти справді люблять бургери.  Але це не привід обдирати кременчуцьку громаду та спустошувати міський бюджет.  Крім того, у справі залишилась невиконаною одна пафосна обіцянка. І депутати-лобісти, і міський голова Кременчука запевняли, що фірма-забудовник відремонтує фонтан, розташований поруч із Макдоналдсом.  Міський голова пан Глухов завірив пресу, що забудовники «капітально відремонтують фонтан, щоб він постійно працював, а не час від часу, як у наших комунальних служб!»
 Панове, якщо ви бачили, як працює цей «капітально відремонтований» фонтан, зателефонуйте нам – ми страшенно хочемо побачити те диво.  Бо, коли б ми не проходили чи не проїжджали повз фонтан «від БЮТу», він завжди прикидається  мертвим.

 Це – Макдоналдс, він розташований на вулиці Київській, напроти меморіалу «Вічно живим». Його будівництво теж «продавили» депутати з фракції  БЮТ.  27 червня 2007-го року депутати  міськради на сесії  виділили земельну ділянку під будівництво Макдонлдсу.  Термін оренди землі – 49 років.

Фірма-забудовник кременчуцька –  «Торгово-розважальний центр».  Її директор – пан Калашник, він же – депутат міськради, фракція БЮТ.  Отже, земельну ділянку – яка, нагадаємо, належить кременчуцькій громаді –  знову не виставили на земельний аукціон, не продали та не поклали до бюджету розвитку Кременчука ще кілька мільйонів гривень.  

Ну, ви розумієте – депутати надто ніжно ставляться до поняття «депутатська дружба», і не можуть змусити себе нажитися на побратимі-депутаті. Краще знову залишити без грошей (і без землі) кременчуцьку громаду. На те вона і громада, щоб нидіти в злиднях. Тодішній керманич кременчуцького  БЮТу, депутат Бабаєв, страшенно зворушливо розповідав пресі, що «Макдоналдс виростить не одне покоління кременчужан!».

До речі, діти справді люблять бургери.  Але це не привід обдирати кременчуцьку громаду та спустошувати міський бюджет.  Крім того, у справі залишилась невиконаною одна пафосна обіцянка. І депутати-лобісти, і міський голова Кременчука запевняли, що фірма-забудовник відремонтує фонтан, розташований поруч із Макдоналдсом.  

Міський голова пан Глухов завірив пресу, що забудовники «капітально відремонтують фонтан, щоб він постійно працював, а не час від часу, як у наших комунальних служб!» Панове, якщо ви бачили, як працює цей «капітально відремонтований» фонтан, зателефонуйте нам – ми страшенно хочемо побачити те диво.  Бо, коли б ми не проходили чи не проїжджали повз фонтан «від БЮТу», він завжди прикидається  мертвим.

 



 
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: -1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх