Володіння «Житлоінвесту»

17.09.2010, 18:09 Переглядів: 3 653
А це все – землі, що їх міська рада попередавала протягом 2007-2008-го років в оренду кременчуцькій фірмі «Житлоінвест»..
Площа Перемоги та Бульвар Пушкіна

Це така суперова фірма, що ні в чому немає їй  відмови. Обізнані люди в Кременчуці пов’язують фірму з трьома впливовими депутатами – Шевчуком, Бабаєвим та Кушніром.  Депутати ніколи офіційно не заперечували такий зв’язок. Та воно було б і дивно, зважаючи на те, що пан Шевчук – директор фірми. Хоча в її  засновниках прямо світяться лише  скромні Лебедєви і Самсонові, та ще фірма пана Кушніра «МІС». 

Так от могутній «Житлоінвест» протягом кількох років отримав від депутатів міськради в оренду, під будівництво, шикарну ділянку напроти готелю «Кремінь», і ще дві настільки ж шикарні ділянки на бульварі Пушкіна.  Жодну з них депутати міськради знову-таки  не продали з аукціону, і територіальна громада своїх грошей не отримала.   

А ми дивимось на ці ділянки, і думаємо – а є все-таки шанс у наших «різнокольорових»  політиків об’єднатися.  От, наприклад, вищезгадані три депутати належать до різних політичних сил – один соціаліст, другий БЮТівець, третій був соціалістом та терміново став регіоналом.  Політичні програми у них різні.  Але ж життєва мета однакова – оце і є точка об’єднання.   Тільки  інтереси кременчуцької громади тут ні до чого.  Це просто бізнес.



 
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх