Каналізацію прорвало: Мер, нардеп та кілька геїв

17.09.2010, 08:12 Переглядів: 2 205
Стартувала виборча кампанія, і в Кременчуці з’явилася нова газета. Називається вона «За Кременчук».

Стартувала виборча кампанія, і в Кременчуці з’явилася нова газета.  Називається вона «За Кременчук». Її  оригінал-макет  дивно схожий на міський таблоїд «Автограф».  

Перша сторінка нового  видання прикрашена  великою фотографією чинного мера Кременчука пана Глухова із висолопленим язиком. 14-та сторінка видання прикрашена портретом народного депутата Бабаєва. Там же розміщене звернення народного депутата Бабаєва. Він критикує міську владу, закликає політиків  «отказаться от всевозможных лозунгов», і заявляє: «Мой девиз – никакой политики!»  

Попереду звернення народного депутата Бабаєва розміщена заява новоспеченого українського гомосексуаліста. Вона називається: «Сын Таисии Повалий неожиданно заявил, что он гей!» Там же можна прочитати одкровення Борі Моїсеєва – він ділиться інформацією  про вагітність Лайми Вайкуле.

Десь поміж зверненнями нардепа та відомих і маловідомих геїв засунуті результати соціологічних досліджень, за якими нардеп Бабаєв випереджає геть усіх за своїм рейтингом.  Ага, ще в газеті є величенька стаття із назвою в стилістиці  містечкового  м’ясокомбінату – «Глухое молчание чиновничьих ягнят»!

Матеріал про поганих  «ягнят» прикрашений зображеннями поганого дядьки, який дивно схожий на чинного мера Кременчука. Кореспондент «Телеграфа» запитав нардепа Бабаєва, чи справді газета «За Кременчук» випускається за нардепівські кошти?  

Пан Бабаєв відповів: «На жаль, я нічого не знаю про цю газету. Ніколи її не бачив. І жодного відношення до неї не маю!» Ми прямо засмутилися. Ви лише уявіть собі, як некоректно можна використати цілого народного депутата. Бідний нардеп  нічого не бачив, нічого не чув, і, звісно ж, нічого не платив. А нахабні газетярі узяли, і самовільно розмістили у своїй газетці нардепівські рейтинги, нардепівські звернення, і навіть адресу нардепівської громадської приймальні. Кошмар. Одне слово – вибори почалися, каналізацію прорвало.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх