1000 подарунків для кременчуцьких дітей

14.01.2016, 14:13 Переглядів: 2 014

1000 подарунків для кременчуцьких дітей 1000 подарунків для кременчуцьких дітей

Різдвяні свята тривають. З 19 грудня по 19 січня громадська організація "Нове Серце" проводить у Кременчуці соціальні проекти «Подаруй Надію» та «Різдвяне дитя».

 

Наша мета – подарувати у місті 1000 дитячих подарунків. Ці подарунки зібрані сім’ями з різних країн світу та небайдужими кременчужанами, які відгукнулися подарувати надію дітям.

 

Кольорові коробочки містять солодощі, іграшки, канцелярське приладдя, книжки, одяг, засоби гігієни та багато інших корисних речей для малечі. Під час вручення подарунків були організовані дитячі свята, на яких діти розповідали вірші, співали пісні та мали змогу почути Різдвяну історію. У ці дні представники ГО Нове Серце відвідали спеціалізовану школу для дітей з особливими потребами, дитячу лікарню, військову частину та інші організації, де діти чекали на тепло та турботу. Також відвідували малозабезпечені сім’ї, запрошували діточок з батьками на свято до офісу організації. Особливо приємно допомагати сім’ям воїнів, які виконують бойові завдання в зоні АТО. Завдяки захисникам України в Кременчуці зберігається мир.

 

Після свят діти отримали запрошення на навчання до Школи Успіху. Вони будуть проходити заняття для особистого розвитку, зустрічатися з відомими людьми, ходити на екскурсії, приймати участь у конкурсах талантів «Час жити».

 

Більше інформації про проекти громадської організації "Нове Серце" можна дізнатися по тел. 096 00 839 00.

http://interkremen.org/

у соціальних мережах: Фейсбук та в контакті

 

PR материал

 

 

Автор: reklama
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх