Юрій Гриценко: 10 ключових завдань на посаді мера

12.10.2015, 18:35 Переглядів: 1 421

 

 

Програма дій на посаді міського голови Кременчука

1. Зробити систему роботи влади відкритою та зрозумілою для громади.

                 Повернути людям довіру до влади. Створити умови для забезпечення суспільної та соціально-політичної злагоди в суспільному середовищі міста, спрямувати сили на конструктивне вирішення актуальних міських проектів та програм. Реформувати систему управління міста, створити систему моніторингу дій міських чиновників.

                 Забезпечити легкий доступ громадян до фінансової інформації про діяльність виконавчого комітету, комунальних підприємств, управляючих кампаній ЖКГ, закладів освіти і здоров’я з метою викорінення корупції і зловживань, своєчасного реагування на скарги і проблеми громадян.

 

2. Розвивати та зміцнювати сферу комунального господарства.

                 Забезпечити прозоре економічно - обгрунтоване формування тарифів на житлово-комунальні послуги. Зобов`язати керуючі кампанії з обслуговування будинків звітувати про використання коштів, сплачених мешканцями.

                 Організувати роботу комунального господарства 24 години 7 днів на тиждень за будь-яких погодних умов. Встановити лічильники обліку тепла, води і газу в кожному багатоповерховому будинку за кошти загальнодержавних програм фінансування та міського бюджету.

                 Оновити технічний парк комунального господарства. Організувати ефективну роботу з благоустрою та озелененню міста. Забезпечити якісне прибирання та вивезення побутових відходів. Вирішити питання будівництва в Кременчуці сміттєпереробного заводу.

                 Запровадити програму «Наш двір» в рамках якої створити комфортне середовище для мешканців – з відремонтованими під’їздами будинків, сучасними ігровими та спортивними майданчиками, місцями для паркування авто.

 

3. Навести порядок в системі транспортного сполучення та пасажирських превезень.

                 Стимулювати розвиток громадського електротранспорту в Кременчуці, сприяти оновленню тролейбусного парку. Сформувати економічно – обґрунтовані тарифи на міські пасажирські перевезення. Забезпечити право пільгових категорій громадян на безкоштовний проїзд у міському громадському транспорті. Запровадити програму «Кременчук - дружній до велосипедного транспорту!».

 

4. Забезпечити якісним медичним обслуговуванням кременчужан.

                Створити муніципальний Фонд підтримки розвитку охорони здоров’я з метою залучення коштів з місцевих та іноземних джерел на придбання медичної апаратури для бюджетних лікувальних закладів.

                 Зберегти існуючу мережу лікувальних закладів міста, сприяти створенню умов для якісного медичного обслуговування кременчужан.

                 Запровадити контроль за використанням «благодійних внесків» пацієнтів у закладах охорони здоров’я.

 

5. Перетворити Кременчук на освітній центр Полтавщини.

                Відмовитися від «добровільних» благодійних внесків батьків на утримання шкіл. Створити дієвий міський Інформаційно-консультативний центр по працевлаштуванню молодих спеціалістів.

 

6. Зберегти навколишнє середовище та захистити екології.

                Не допустити будівництва Біланівського ГЗК. Забезпечити якісною питною водою мешканців міста. Підвищити енергоефективності міського господарства за рахунок впровадження технологій енергозбереження.

 

7. Формувати позитивний імідж міста в сфері культурних зв’язків.

                Зберегти історичний вигляд пам’яток архітектури, унеможливити хаотичну забудову міста. Сприяти розвитку туризму в Кременчуці, започаткувати проведення в місті оригінальних фестивалів та ярмарок. Побудувати в місті театр, завершити реставрацію краєзнавчого музею.

 

8. Підтримувати та розвивати бізнес.

               Спростити адміністративні перешкоди для розвитку бізнес потенціалу Кременчука. Забезпечити для представників різних форм бізнесу рівні умови для участі у тендерах, які проводить міська рада. Підписати соціальні угоди між владою та бізнесом. Надати податкові пільги представникам малого бізнесу.

 

9. Надавати підтримку для розвитку соціальної сфери та спорту.

               Підтримувати спортивні гуртки та секції в районах міста. Створити належні умови для медичного та соціального обслуговування ветеранів війни, учасників бойових дій, учасників АТО, ветеранів праці.

 

10. Забезпечити високий рівень безпеки громадського порядку.

               Надавати підтримку органам правопорядку та громадським об`єднанням у сфері забезпечення правопорядку і безпеки мешканців міста. Створити в місті територіальний орган поліції згідно з ЗУ «Про національну поліцію».

 

 

Політична реклама

Автор: reklama
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх