Ірина Дроздова: на окрузі проведено ремонт внутрішньоквартальних доріг та пішохідних доріжок

7.10.2014, 14:27 Переглядів: 769

Ірина Дроздова: на окрузі проведено ремонт внутрішньоквартальних доріг та пішохідних доріжок

"Так мають зробити й інші колеги-депутати – керівники міських підприємств. Бо хто, як не ми зараз маємо втілити мрію підло вбитого мера Кременчука Олега Бабаєва – зробити місто першим в Україні по рівню благоустрою"

Навряд чи хтось вирішить посперечатися з тим фактом, що по рівній асфальтовій пішохідній дорозі приємніше ходити, ніж по розбитому дорожньому покриттю з п'ятьма ямами на один квадратний метр. Звісно, пішоходам неприємно і незручно, не кажучи вже про те, що розбита дорога і яма на ямі абсолютно не прикрашають подвір'я, роблять неестетичною прибудинкову територію, а в нічний час доби взагалі являють собою справжню небезпеку для здоров'я людей. А що говорити про власників автотранспортних засобів, які кожен раз, заїжджаючи у свій двір з розбитою дорогою, вчергове випробовують свої нерви і міцність ходової авто? Коли терпіння закінчується, містяни звертаються до місцевої влади, а звідти, як завжди, отримують відписки. У кращому випадку з мерії повідомлять, що ваша скарга розглянута і ремонт буде виконано десь наприкінці цього року чи то взагалі в наступному. А зазвичай пишуть -  коштів у бюджеті міста на ремонт внутрішньоквартальних доріг цьогоріч не передбачено.

 

Ірина Дроздова: на окрузі проведено ремонт внутрішньоквартальних доріг та пішохідних доріжок

 

Тож, сподіватися на допомогу міської влади не доводиться, тому люди з ледь жевріючою надією звертаються по допомогу до депутатів міської ради, аби ті виправили ситуацію.

Так сталося і з мешканцями вулиць імені Щорса, Ватутіна, Гвардійської, де депутатом міськради є голова правління ПАТ «Кременчукм’ясо» Ірина Дроздова. Знаючи її як професійного керівника та людину слова, вони цьогоріч масово просять навести лад з дорогами та пішохідними доріжками біля їхніх будинків. Таких листів на столі у Ірини Дроздової з десяток: і від мешканців будинків 18, 20, 30, 60, 126 на вулиці Щорса, провулку Гвардійського 6/8, 8/10. провулку Толстого, 34 та інших.
І вкотре депутат не відфутболила своїх виборців, а пішла їм назустріч.

 


- Коли мені в мерії повідомили, що на ремонт внутрішньоквартальних проходів та проїздів у місті необхідно 15 млн грн, а в бюджеті є лише мізерна сума і ніхто моїм виборцям не допоможе, то, порадившись із колективом, ми вирішили взяти фінансовий тягар по ямковому ремонту доріжок на окрузі, що розтягнувся від вул. Щорса до вул. Гвардійської по стороні Меморіалу «Вічно Живим» до ПАТ «Кременчукм’ясо». Вже зараз на окрузі проведено ямковий ремонт, а подекуди й цілими квадратними метрами замінено асфальт. Вважаю, так мають зробити й інші колеги-депутати – керівники міських підприємств. Бо хто, як не ми зараз маємо втілити мрію підло вбитого мера Кременчука Олега Бабаєва – зробити місто першим в Україні по рівню благоустрою, - каже Ірина Дроздова.

Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх