Визначено переможця акції «Домашній телеком розігрує планшети»

26.02.2014, 11:51 Переглядів: 1 597 Р

Визначено переможця акції «Домашній телеком розігрує планшети» На території України серед абонентів «Домашнього телекому» була проведена акція «Інтернет підключай - планшет вигравай», за умовами якої абоненти отримали можливість виграти один з десяти сучасних планшетів

 

«Домашній телеком», роздрібний напрямок національного оператора зв'язку «Датагруп», в період з 1 грудня 2013 р. по 21 січня 2014 р. проводив серед абонентів на території міст України акцію «Інтернет підключай - планшет вигравай». Абонентам для участі у акції необхідно було підключитися до мережі «Домашнього телекому», укласти договір на надання телекомунікаційних послуг, обрати тарифний пакет з підключенням до мережі 100 Мбіт/с та внести абонентську плату. В цьому випадку кожен з учасників акційної пропозиції отримував право на участь у розіграші стильного планшету.

 

Для проведення розіграшу було сформовано перелік номерів договорів абонентів, які підключилися за період проведення акційною пропозиції і уклали договір з компанією. Представник компанії визначив переможців акції, використовуючи спеціальну комп'ютерну програму, яка випадковим чином створила підбірку номерів договорів. Список переможців був сформований 15 лютого 2014 р. та розміщений на сайті http://www.domtele.com.

 

 Визначено переможця акції «Домашній телеком розігрує планшети»

 

У Кременчуці переможцем акції став Срібний Олег Вікторович. А 21 лютого 2014 р. в головному офісі «Домашнього телекому», який знаходиться у Кременчуці по вул. Першотравневій 19-б, йому і було вручено головний приз — компьютерний планшет.

 

«Домашній телеком» - роздрібний напрямок національного телекомунікаційного оператора «Датагруп». Входить до ТОП - 5 ключових гравців ринку роздрібного ШПД . Обслуговує 276,7 тис. роздрібних абонентів (170 тис. - ШПД ; 106,7 тис. - телефонія) в 48 містах України.

 

«Датагруп» - національний телекомунікаційний оператор. Є лідером ринку в трьох сегментах з чотирьох: передача даних (39 %), міжоператорський сегмент (23 %), супутниковий зв'язок (80 %). Компанія володіє власною DWDM мережею загальною протяжністю 17 тис. км., міжнародними переходами на Польщу, Словаччину, Угорщину, Росію, Німеччину. Сукупна ємність міжнародних каналів передачі даних 800 Гбіт/с. «Датагруп» завершує будівництво трансконтинентальної магістралі Європа - Азія загальною протяжністю 7700 км.

Автор: reklama
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх