З відкритим серцем до дітей!

17.02.2014, 15:42 Переглядів: 816

З відкритим серцем до дітей!

Загальновідомою інформацією є той факт, що ідеальним харчуванням для дитини з першого року життя є грудне молоко, однак як бути діткам, які позбавлені материнського тепла? За вирішення саме цього питання взялось керівництво єдиного виробника дитячого і спеціального харчування на території України - Хорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів.

 

За ініціативи голови наглядової ради підприємства Володимира Почепа, Кременчуцький спеціалізований будинок дитини Полтавської обласної ради прийняв у своїх стінах благодійну делегацію на чолі з ініціатором зустрічі, що привіз подарунки для малечі у вигляді дитячих молочних сумішей «Малютка premium».

 Серед запрошених також були присутні представники Полтавської обласної ради та Хорольської районної державної адміністрації, в особі першого заступника голови Полтавської обласної ради, депутата обласної ради Онищенка В.В., голови Хорольської районної державної адміністрації, депутата обласної ради Полупана С.М.

 

Кременчуцький обласний спеціалізований будинок дитини є закладом медико-соціального захисту для дітей-сиріт, дітей, які залишились без піклування батьків, з вадами фізичного та розумового розвитку (ІІІ-V груп здоров’я) віком від народження до 4х років. На сьогоднішній день за офіційними даними вихованцями закладу є 78 діток, з якими працюють понад 200 чоловік персоналу.

 

Гостинно зустрічала гостей заступник головного лікаря дитячого будинку Берегова Ніна Миколаївна, яка познайомила нас з коллективом та дітками, провела по затишних, гарно облаштованих, кімнатах відпочинку та ігрових,  завітали в фізіотерапевтичні кімнати, відвідали світлий харчоблок, побутові кімнати. Всюди чисто, тепло, у коридорах квіти та іграшки, на стінах малюнки та картини, кожний куточок дбайливо оформлений, озеленений, до всього прикладені не тільки золоті руки, а й світла душа, велике серце колективу. Діти з нетерпінням чекали зустрічі та відверто раділи новим обличчям, простягали рученята для вітання.

 

Приємною несподіванкою стала концертна програма, що підготували вихователі разом з малюками. Гарні костюми, щирі оченята , танці та пісні малечі не залишили байдужими жодного з присутніх. По завершенню цього чудового сюрпризу дітки обрали собі пару з гостей для заключного танцю.

Гостювання закінчилось словами подяки присутніх членів колективу та благодійної делегації. Володимир Анатолійович Почеп, від імені колективу ПАТ „Хорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів“ , виразив подяку усім присутнім за чуйність, терпимість, любов і тепло, за їхню працю, в яку  вкладається душа та пообіцяв і надалі, на щомісячній основі, надавати підтримку будинку дитини.

 

В цьому будинку знаходяться дітки, які потребують нашої допомоги. Серед них п'ятеро з Хорольського району. Маємо надію, що розпочата дружба стане міцною і плідною, допоможе новому поколінню, що проходе через даний заклад. Діти - наше майбутнє. Тому ми, як молококонсервний комбінат дитячих продуктів, беремо під своє крило вищезгаданий дитячий будинок. Будинок, який для діток, що знаходяться тут, є своєрідною початковою точкою на життєвому шляху. А суміші нашого виробництва з пребіотиками та нуклеотидами, що забезпечує усі харчові потреби дитини від народження, допоможуть його вихідцям рости здоровими.

 

Говорять, що людина, яка несе добро, вміє співпереживати, відчуває себе щасливою. Це дійсно так. Тож, маємо надію, що посіяне зерно доброти ПАТ „Хорольським молококонсервним комбінатом дитячих продуктів“ стане прикладом і для інших підприємств.

 

Закликаємо приєднатися усіх,хто має змогу, до благодійності, потреба в якій не має термінів. Не будьте байдужими! Відкривайте серця!

З відкритим серцем до дітей!


З відкритим серцем до дітей!


З відкритим серцем до дітей!

Автор: reklama
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх