Майдан категорично не сприйняв Авакова як майбутнього главу МВС

27.02.2014, 08:42 Переглядів: 2 518

Прізвища ще кількох потенційних міністрів на віче зустріли свистом

Сотник Парасюк вимагає не робити Авакова міністром внутрішніх справ Десятки тисяч людей зібралися на Майдані в Києві, аби почути список майбутніх міністрів, які пропонує нова влада. Віче завершилося великою сваркою, йдеться в сюжеті нічного випуску ТСН.

 

Після оголошення прізвищ кандидатів у новий уряд організаторам довелося виставляти довкола сцени додаткову охорону. Ледве не кожен другий майданівець хотів дістатися до мікрофона, аби висловити своє обурення. Втілити свій задум зміг сотник Володимир Парасюк, який уславився ультимативними заявами про відставку Віктора Януковича.

 

"Із перших днів Аваков мав садити всіх підряд. Тому я особисто проти! Хай думають, хай вирішують. Є дуже багато достойних людей, які можуть очолювати це міністерство. Тому якщо вони нас чують, то перед "Небесною сотнею" завтра міністр внутрішніх справ має бути інакший! Ніякий Аваков! Слава Україні!", - заявив Парасюк.

 

Народне віче на Майдані завершилося великою сваркою У спілкуванні поза сценою сотник пояснив, що на його думку, революцію знову намагаються використати. І більшість людей із ним погоджувалася. "Майдан проти Авакова і Майдан проти Продана, якого затвердили міністром енергетики, бо це бувший регіонал.

 

А Аваков за цей час призначив на посади в областях усіх бувших помаранчевих – іще більших корупціонерів", - твердила одна з учасниць мітингу.

 

Претензій не було лише до кандидатури Ольги Богомолець з медичної служби Майдану (віце-прем'єр із гуманітарних питань). Схвально в натовпі зустрічали також прізвища керівника Києво-Могилянської академії Сергія Квіта (Міносвіти) і коменданта Майдану Андрія Парубія (РНБО).

 

Щодо інших прізвищ найчастіше були або здивовані вигуки "Хто це?", або відверта обструкція. Освистали й тимчасового керівника держави Олександра Турчинова, який пообіцяв подати у відставку, щойно ситуація в країні стабілізується. Активісти однодушно вирішили, що остаточної перемоги ще не досягнуто і протестні акції мають тривати й надалі. Майдан не збирається розходитися і буде тиснути на політиків тепер уже нової влади. Раніше повідомлялося, що на Майдані озвучені прізвища міністрів майбутнього уряду.

Автор: editor
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх