Услід за інтернет-виданням LB.ua функцію коментарів вимкнули Liga.net та «Главком»

13.12.2013, 12:58 Переглядів: 1 813

Вимкнення функцій коментарів видання пояснюють численними повідомленнями користувачів, які закликають до насильства та дестабілізації ситуації в країні

Інтернет-видання Liga.net та «Главком» тимчасово вимкнули функцію коментарів на своїх сайтах. Про це повідомляє кожне з видань на своїх ресурсах.

 

Вимкнення функцій коментарів видання пояснюють численними повідомленнями користувачів, які закликають до насильства та дестабілізації ситуації в країні.

 

Також видання закликають користувачів долучатись до обговорення їх публікацій у мережі Facebook та обіцяють згодом відновити коментування на сайтах.

 

«Це обмеження діятиме до стабілізації обстановки в країні. Для всіх читачів, бажаючих обговорити наші публікації, ми залишаємо цю можливість на сторінці в Facebook», - пише редакція «Главком».

 

Як повідомляла «Телекритика», 6 грудня інтернет-видання LB.ua тимчасово вимкнуло функцію коментарів на сайті через користувачів, які у своїх коментарях закликають до насильства, протиправних дій, що розпалюють міжнаціональну ворожнечу. Шеф-редактор LB.ua Соня Кошкіна вважає, що такі провокативні коментарі можуть бути використані для тиску на видання шляхом відкриття кримінальних справ про заклики до насильства та особистих погроз.

Автор: editor
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх