Інформація для журналістів: відкрито реєстрацію на навчання в Школі Медіа Стандартів

2.08.2013, 18:48 Переглядів: 2 438

Для зручності учасників будуть проводиться три Школи – в містах Вінниця, Запоріжжя та Чернігів

Щоб бути номером один по кількості та якості аудиторії, бути цікавішими за соц. мережі, привертати більше уваги , ніж інші конкурентні медіа, журналісти в процесі своєї діяльності мають дотримуватися професійних стандартів. Це - стандарти контенту, стандарти роботи в соціальних мережах та етичні стандарти.

 

Асоціація незалежних регіональних видавців України за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні розпочинає свій новий проект - Школа Медіа Стандартів, котрий направлений на підготовку молодих журналістів стандартам роботи в медіа, допомогу редакторам та головним редакторам ефективно вибудовувати роботу редакцій, на допомогу медіа менеджерам здійснювати управлінський облік в видавництвах.

 

Для кого Школа:


1- Перші два дні Школи - для молодих вже працюючих журналістів з досвідом роботи до 3 років в редакції регіональної газети

2 - Наступні два дні - для редакторів та головних редакторів друкованих медіа

3 - Один день - для медіа менеджерів/директорів/видавців друкованих медіа

 

Які навички отримають журналісти під час навчання в Школі:

 

Інформація для журналістів: відкрито реєстрацію на навчання в Школі Медіа Стандартів


Інформація для журналістів: відкрито реєстрацію на навчання в Школі Медіа Стандартів

 

Для зручності учасників будуть проводиться три Школи – в містах Вінниця, Запоріжжя та Чернігів.

 

Перша Школа - у Вінниці, для журналістів наступних областей: Львівська, Волинська, Закарпатська, Івано-Франківська, Тернопільська, Рівненська, Хмельницька, Чернівецька, Вінницька.


Друга Школа – в Запоріжжі, для журналістів з Запорізької, Дніпропетровської, Луганської, Донецької, Миколаївської, Одеської, Херсонської, АР Крим.

 

Третя Школа відбудеться в Чернігові для журналістів з наступних областей: Київської, Житомирської, Чернігівської, Черкаської, Сумської, Харківської, Кіровоградської та Полтавської.


Вартість участі: реєстраційний внесок покриває проживання та харчування під час тренінгу, роздаткові матеріали, кава-паузи та не покриває витрат на дорогу до місця проживання учасників. Розмір реєстраційного внеску за весь 5-тиденний курс навчання в Школі складає 590грн для членів АНРВУ та 790грн – для інших видавництв.

 

Це означає, що за 590грн (для членів Асоціації, для решти – 790грн) від вашого видавництва в Школі можуть взяти участь 3 учасника – один молодий журналіст, один редактор чи головний редактор та один медіа менеджер/директор/видавець.

 

Якщо ви бажаєте долучитися не до всього курсу Школи, а лише до однієї з 3-х її частин – до курсу для молодих журналістів, чи для редакторів/головних редакторів, чи до медіа менеджерів/директорів/видавців – вартість участі в такому разі становить 300грн за обрану частину для членів АНРВУ та 400 грн – для решти видавництв.

 

Як потрапити до першої Школи у Вінниці: до 20 серпня заповнити анкету і з вами зв яжуться!

Перша Школа у Вінниці пройде в вересні місяці, точні дати буде повідомлено додатково.

 

Кількість вільних місць: обмежена! Тож поспішайте заповнювати свої анкети. Про результати відбору буде повідомлено до 25 серпня на вказану в анкеті електронну скриньку.

Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх