«Я приїхав агітувати за Партію регіонів»

6.09.2007, 18:09 Переглядів: 1 851
Близько півтори тисячі кременчужан зібралося на шоу. Спочатку грала та співала колоритна група «Мандри». Луценко як шоу-мен теж не розчарував….

30 серпня наше місто відвідав Юрій Луценко, лідер блоку «Наша Україна» – «Народна Самооборона» (НУ-НС). Мітинг (чи безплатний концерт?) відбувся на площі Перемоги.
Йдемо на площу. Грає запальна музичка. Молодь розважається.
По кутках площі стоять дві агітпалатки «Народної Самооборони», та аж п’ять палаток регіоналів. Вишикувалися кучно – у рядочок навпроти готелю «Кремінь». Гуртом не страшно ходити на тусовки до опонентів. Проте ворожості не відчувається. Народу зібралося – десь тисячі півтори. Міліціонери в розмові припускають, що люди розійдуться, коли скінчиться концерт і вийде політичний лідер.
Та «Мандри» лише «розігріли» публіку. Концерт не скінчився – Луценко у своєму стилі сипав «перлами», гідними команд КВК:
• «Іуда не повісився, він лише пішов працювати спікером українського парламенту»
• «Чому Симоненко поміняв «Капітал» Маркса на капітал Рината Ахметова?»
• «Якщо у павіана червоний зад, то це ще не значить, що він революційно налаштований».
• «Якщо ми  хочемо, щоб політики нам служили, ми мусимо їх дресирувати, як собаку Павлова» і т.д.
Кульмінацією була його промова у бік біло-синіх палаток: «Я приїхав сюди агітувати за Януковича! Я приїхав агітувати за Партію регіонів! Хто з присутніх знайде легендарне м’ясо від Януковича по 12 гривень – голосуйте за Партію регіонів!» Далі у тому ж дусі про дешевий газ, комунальні тарифи і покращення життя…
…А у палатках обох таборів тим часом заробляли гроші. В неофіційній розмові дівчина у синьо-білому вбранні сказала, що оплатою задоволена: 50 гривень за вісім годин. Їх «колеги» у палатках НУ-НС повідали, що отримують 10 гривень за годину.

На що живе політик Луценко?
До мітингу Юрій Луценко дав прес-конференцію. На запитання, на що він нині живе, «безробітний політик», відповів, що безробітних політиків не буває.  Переїзди, харчування, проживання у готелях в агітаційному турі оплачуються із виборчого фонду. «Всі інші речі, є домашні, – каже пан Луценко. – Достатньою була зарплата, встановлена урядом Тимошенко: 20 тисяч гривень я отримував як Міністр внутрішніх справ. І цього було досить, щоб і сьогодні не думати про сімейний бюджет. Окрім того, моя дружина займається комерційною діяльністю – вона фінансовий директор однієї з фірм, її зарплата достатня для того, щоб спокійно почувалися двоє моїх дітей… Я можу дозволити собі далі працювати над реалізацією тих переконань, які маю».



 
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх