Регіонали єдині, хто проводить у місті прийом виборців по всіх мікрорайонах

27.07.2007, 17:07 Переглядів: 1 747
До чергових парламентських виборів залишилося менше двох місяців. Партії та блоки зараз намагаються залучити електорат своїми різноманітними програмами. Проте Партії регіонів у Кременчуці є чим пишатися-мешканці міста постійно відчувають увагу з боку депутатів-регіоналів. Вони проводять прийом виборців по всіх мікрорайонах і надають кременчужанам всіляку підтримку.
Голова Кременчуцького осередку Партії регіонів Микола Черниш

- Миколо Костянтиновичу, Партія регіонів -  єдина серед кременчуцьких партійних осередків, що планомірно проводить прийом громадян по мікрорайонах міста. Це передвиборча акція?
- Стверджувати, що це передвиборча акція, не можна. По-перше: прийом громадян по мікрорайонах депутатами від Партії регіонів ми розпочали ще в кінці 2006 року, коли про дострокові вибори до Верховної Ради навіть ніхто не думав. Ми провели розширене засідання Ради кременчуцької міської організації Партії регіонів, із запрошенням голів рад мікрорайонів, участкових міліціонерів та представників житлово-комунальних служб. За кожним мікрорайоном було закріплено депутатів усіх рівнів. Відповідальними за проведення прийому громадян стали секретарі партійних осередків. По-друге: своїми діями ми ліквідували той вакуум, що виник після виборів депутатів по партійних списках.
Вірніше буде сказати - кременчуцька міська організація Партії регіонів стала реалізовувати свою передвиборчу програму, у якій захист інтересів жителів Кременчука займає чільне місце.
- Які проблеми більш за все турбують кременчужан?
- Левова частка запитів і скарг громадян пов'язана з питаннями соціального захисту і дотримання законності посадовими особами в процесі їх реалізації. Перерахунок пенсій, несвоєчасна виплата допомоги матерям-одиначкам, надання допомоги в придбанні інвалідної коляски, допомога в оформленні групи інвалідності-цей перелік можна продовжувати до безкінечності.
У кінці місяця інформація, що надходить з мікрорайонів, аналізується, і відповідальні особи планують заходи щодо оперативного реагування на скарги і заяви громадян.

За ініціативою депутата Крюківської районної ради Зарічанського В.В., Крюківському районному центру по обслуговуванню інвалідів та одиноких громадян надана благодійна допомога. Інвалідні коляски, палиці та інші знаряддя для полегшення пересування надали можливість інвалідам вести більш активний спосіб життя. На сьогодні тільки в Крюківському районі подібної допомоги потребує близько п'яти тисяч чоловік.
Подібний захід був проведений і в Автозаводському територіальному центрі допомоги інвалідам. Депутати від Партії регіонів Лариса Сквіра, Олексій Бірюков, Григорій Брижаха вручили інвалідні коляски,милиці та інші засоби для пересування соціальним працівникам для подальшої передачі інвалідам. Завдяки активній позиції голови Автозаводської ради Володимира Миколайовича Коваленка, незабаром у селищі Молодіжне буде збудовано філію Центру допомоги інвалідам.
Подібні соціальні установи фінансуються державою і надають цілу низку послуг громадянам похилого віку.
Фізіотерапевтичні процедури, лікувальна гімнастика, масаж ,гуртки по інтересам вирішують головне-пенсіонери не відчувають себе одинаками, не замикаюся в собі.
Сьогодні до послуг центрів допомоги інвалідам та одиноким людям звертається до сімнадцяти тисяч громадян.
На мій погляд, розширення сфери подібних послуг стане доповненням до пенсій, зростання яких стало можливим завдяки уряду Віктора Януковича.
- Яка, на ваш погляд, головна мета депутатських прийомів?
- Люди повинні повірити у справедливість, у верховенство законів України. Ми не будемо терпіти свавілля і бездушності чиновника. Законні інтереси кременчужан ми готові відстоювати на всіх рівнях влади. Партія регіонів - партія всього українського народу і захист його конституційних прав – наша головна мета.
У цьому напрямку активно працюють депутати від кременчуцької організації Партії регіонів Володимир Коваленко, Василь Щобак, Віктор Олефіренко, Валентина Міненкова, Олександр Вертюх,  Ігор Кравченко, Олексій Бірюков, Ірина Федько, Віталій Лагута, Валерій Зарічанський. Особливо необхідно відзначити секретарів партійних організацій Людмилу Кочергу та Лідію Некрасову. Вони дійсно живуть проблемами своїх мікрорайонів, чудово знають людей і завжди допомагають їм у вирішенні проблем повсякденного життя.

На правах реклами



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх