«А Коля поганий, він лається!»

26.07.2007, 17:07 Переглядів: 2 093
Кременчуцькі чиновники пересварилися між собою.

Кременчуцькі чиновники пересварилися між собою

Пан Стасюк

Минулої п’ятниці  преса, присутня на апаратній нараді у мерії, спостерігала цікаве дійство.  Наприкінці наради  раптом  встав віце-мер з питань житлово-комунального господарства пан Порицький і заявив: «Я хочу перед Стасюком вибачитись за свою некоректну поведінку. Я  намагатимусь надалі такі кроки не робити  і такі слова не говорити. А за емоції  я  вибачаюсь».
Після пана Порицького піднявся  керівник  апарату міськради пан Стасюк  і виголосив: «А я прошу не викликати мене до кабінетів та не давати мені  вказівки  вносити чи не вносити деякі питання (до порядку денного сесії).  Якщо вже підписаний порядок денний, то це закон, і він написаний для всіх!»
Після цих двох загадкових виступів встав  міський  голова пан Глухов і сказав: «Все вже відбулося. Я теж вибачаюся за те, що мій підлеглий таке  зробив. Я думаю, що на цьому ми поставимо крапку».
Та ні, панове, яку крапку? Якщо вже мер вибачається за свого підлеглого, маємо знати, що той  вчинив.  Тож «ТелеграфЪ»  поцікавився у керівника апарати міськради  пана Стасюка,  за що перед ним вибачався віце-мер пан Порицький?  У відповідь пан Стасюк розповів нам історію, від якої буквально кров у жилах  холоне.  Або  кипить?

Пан Порицький

Отже, за словами пана Стасюка, прийшов до нього пан Порицький  і сказав, що треба внести до порядку денного наступної  сесії  міськради  два додаткових питання. На це пан Стасюк йому відповів, що порядок денний сесії  вже  затверджений, тож  нехай  пан Порицький  піде  зі своєю пропозицією  до секретаря  міськради  пана  Івка.  У відповідь пан Порицький  детально  розповів, куди треба сходити пану Стасюку.  Пан Стасюк, інтелігент і вразлива людина, обурився і розмову припинив.  Наступного дня  пани Порицький та Стасюк зустрілися у холі міськради.   І тут  наш  пан Стасюк  візьми і бовкни: «А вам, Миколо Миколайовичу (Порицький), я руки не подам!»   У відповідь  він почув  від  Миколи  Миколайовича  щось  таке, від чого  обурено заволав: «Ви  позбавлені культури!  Як ви можете  так  висловлюватися  у присутності  жінки!!!»
Після  емоційної чоловічої розмови (у присутності жінки)  гордий  пан  Стасюк  подав скаргу до комісії  з  питань  етики та законності  міськради.  Бо Валентин Володимирович Стасюк переконаний – державний службовець має бути взірцем для народу і не використовувати  ненормативної  лексики!  Взагалі і в присутності жінок!  Скаргу пана Стасюка  розглянули.
У результаті  напружених  переговорів  було прийняте мудре рішення: а нехай Микола Миколайович вибачиться перед Валентином Володимировичем! Ось Микола Миколайович і вибачився.



 
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх