Облрада оскаржуватиме рішення про незаконність обрання Марченко її головою

25.05.2006, 17:05 Переглядів: 2 061
Полтавська обласна рада буде опротестовувати в суді рішення Київського районного суду Полтави про незаконність обрання Володимира Марченко головою облради: “Ми, як відповідачі, не згодні з рішенням суду і будемо подавати заяву про апеляційне оскарження. Вважаємо, що скаржник і суд без належних на те причин поставили під сумнів волевиявлення двох третин виборців, що віддалили свої голоси за нас". За словами Марченка, обласна рада і її голова як працювали, так і будуть працювати: "Адже роботи багато, а суди – це явище тимчасове. Здоровий глузд повинен перемогти.

Полтавська обласна рада буде опротестовувати в суді рішення Київського районного суду Полтави про незаконність обрання Володимира Марченко головою облради: “Ми, як відповідачі, не згодні з рішенням суду і будемо подавати заяву про апеляційне оскарження. Вважаємо, що скаржник і суд без належних на те причин поставили під сумнів волевиявлення двох третин виборців, що віддалили свої голоси за нас'. За словами Марченка, обласна рада і її голова як працювали, так і будуть працювати: 'Адже роботи багато, а суди – це явище тимчасове. Здоровий глузд повинен перемогти...'
Нагадаємо, Київський районний суд Полтави скасував рішення першої сесії Полтавської облради про обрання Володимира Марченко (фракція БЮТ) главою Полтавської обласної ради. За даними позивача, представника Партії регіонів Олександра Коваля, представники відповідача в суді (облради) не змогли надати досить аргументів, що б довели законність прийнятого рішення. “Суд підтвердив правильну позицію регионалов, що усією фракцією відмовилися брати участь у незаконному голосуванні',- сказав Олександр Коваль. 



 
Автор: sokolov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх