Перше засідання

24.03.2006, 16:03 Переглядів: 1 867
Зранку 22 березня новообрана міська територіальна виборча комісія зібралася на своє перше організаційне засідання у малому залі № 1 міськвиконкому. Малий зал № 2, в якому засідала попередня комісія, розпущена напередодні, на той момент був опечатаний. Як проінфомував учасників зібрання секретар міської ради Василь Івко, на десяту годину ранку призначено засідання суду, на якому розглядатиметься позов депутата Роженка до міськради щодо визнання незаконним її рішення про розпуск ТВК. Пан Івко висловив надію, що після засідання суду, „стара” комісія без інцидентів передасть свої повноваження, необхідну документацію, а також бюлетені для голосувань, що вже надійшли в її розпорядження, новообраній комісії.
До виборів залишаються лічені дні. Нова комісія має одразу ввійти в курс справи і забезпечити належне проведення дня „ікс”

Зранку 22 березня новообрана міська територіальна виборча комісія зібралася на своє перше організаційне засідання у малому залі № 1 міськвиконкому. Малий зал № 2, в якому засідала попередня комісія, розпущена напередодні, на той момент був опечатаний. Як проінфомував учасників зібрання секретар міської ради Василь Івко, на десяту годину ранку призначено засідання суду, на якому розглядатиметься позов депутата Роженка до міськради щодо визнання незаконним її рішення про розпуск ТВК. Пан Івко висловив надію, що після засідання суду, „стара” комісія без інцидентів передасть свої повноваження, необхідну документацію, а також бюлетені для голосувань, що вже надійшли в її розпорядження, новообраній комісії. Планувалося, що та, в свою чергу, одразу після цього приступить до виконання своїх обов’язків, зокрема забезпечить передачу бюлетенів на виборчі дільниці.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх