Профспілки захищатимуть свої права пікетами та голодуванням

1.09.2005, 23:09 Переглядів: 1 908
З першого вересня, захищаючи свої права, представники Вільної профспілки Південної залізниці розпочнуть безстрокову акцію протесту. Крім пікетів у Харкові, біля управління, в Кременчуці заплановано оголосити про безтермінове сухе голодування..

За словами голови вільної профспілки Південної залізниці Сергія Лашка, першого вересня вони розпочнуть акцію протесту, викликану грубими порушеннями конституційних норм. Члени вільних профспілок вимагатимуть скасувати постанову Ради 'Укрзалізниці' від 26 травня 2000 року, відповідно до якої оздоровчі і лікувальні установи в Євпаторії і Миргороді, без повідомлення і узгодження з Вільними профспілками були передані Дорпрофсожу. 'Ми вимагаємо повернути ці установи у власність Південної залізниці. Ми наполягаємо на тому, щоб працівники Південної залізниці і члени їх сімей одержали путівки на оздоровлення в санаторії, а також було забезпечене доступне, за рахунок підприємства, медичне обслуговування працівників залізниці. Ще ми хочемо  безпосередньо брати участь у розробці й підписанні Колективної Угоди з Південною залізницею. Ми - за рівні соціально-економічні права для всіх працівників вільної профспілки. Окрема наша вимога - припинення переслідування членів вільної профспілки і покарання тих керівників, які у цьому помічені',- заявив Сергій Лашко.
У рамках акції протесту, першого вересня з 8.00 до 11.30 члени Вільної профспілки пікетуватимуть управління Південної залізниці в Харкові. Другого вересня з 9.00 голова вільних профспілок машиністів депо Кременчука Сергій Москалець оголосить про безстрокове сухе голодування у Кременчуці.
'У випадку невиконання наших вимог, подальші акції будуть продовжені у Києві',- заявив Сергій Лашко.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх