29 июня состоится сессия Кременчугского городского совета (ПЕРЕЧЕНЬ ВОПРОСОВ)

29.06.2010, 09:29 Переглядів: 3 660
На рассмотрение депутатов выносятся 40 вопросов.

29 июня, в 10.00, начнётся LV сессия Кременчугского городского совета. 
Перечень вопросов, которые вынесены на рассмотрение: 

1. Про виділення коштів за рахунок вільного залишку бюджетних коштів.  

 2. Про затвердження Положення про відділ обліку і розподілу житлової площі виконавчого комітету Кременчуцької міської ради.

 3. Про звільнення ПП ’’Авторинок’’ від сплати пайових коштів на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м.Кременчука. 

 4. Про надання пільги на оподаткування доходу, отриманого платником податку внаслідок прийняття ним у спадщину коштів, майна, майнових чи немайнових прав. 

 5. Про передачу з комунальної у приватну власність одноповерхових житлових будинків.

 6. Про внесення змін до рішення міської ради від 30 березня 2010 року ’’Про прийняття до комунальної власності територіальної громади міста зовнішніх інженерних мереж’’.  

 7. Про передачу на баланс ОСББ ’’Дніпрова, 52’’ житлового будинку № 52 по Набережній лейтенанта Дніпрова, 52 у м.Кременчуці. 

8. Про надання дозволу на приватизацію жилих приміщень (кімнат) у гуртожитках, які знаходяться у комунальній власності територіальної громади міста.

 9. Про внесення змін до рішення Кременчуцької міської ради від 24 грудня 2009 року ’’Про орендні ставки, які застосовуються для розрахунку плати за оренду нежилих приміщень та цілісних майнових комплексів, що належать до комунальної власності територіальної громади міста Кременчука’’.

10. Про доповнення до рішення міської ради від 30 березня 2010 року ’’Про затвердження переліку об’єктів, що перебувають у комунальній власності територіальної громади м.Кременчука та підлягають приватизації’’.

11. Про попереднє погодження місця розташування стаціонарних малих архітектурних форм та пересувних малих архітектурних форм для провадження підприємницької діяльності в м.Кременчуці.

12. Про розміщення малих архітектурних форм в м. Кременчуці.

13. Про затвердження примірного договору про встановлення особистого строкового сервітуту для розміщення малої архітектурної форми.

14. Про внесення змін до деяких рішень міської ради.  

15. Про зміну порядку сплати за договором купівлі-продажу земельної ділянки несільськогосподарського призначення по просп.Полтавському, 2-А в м.Кременчуці.

16. Про зміну цільового призначення земельної ділянки в м. Кременчуці.

17. Про продовження строку дії дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для зміни цільового призначення в м. Кременчуці.  

18. Про продовження строку дії дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність в м. Кременчуці.  

19. Про продовження строку дії дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в користування в м. Кременчуці.  

20. Про поновлення договорів оренди земельних ділянок.

21. Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення в м. Кременчуці.

22. Про припинення права користування земельними ділянками.

23. Про відмову в наданні дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у користування в м. Кременчуці.

24. Про відмову в наданні дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність та в оренду в м. Кременчуці

25. Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок несільськогосподарського призначення для продажу в м. Кременчуці.  

26. Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність та в оренду в м. Кременчуці.

27. Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду в м. Кременчуці.

28. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для зміни цільового призначення в м. Кременчуці.

 29. Про надання земельних ділянок у постійне користування в м.Кременчуці.

 30. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в постійне користування в м. Кременчуці.  

31. Про надання, вилучення та оформлення земельних ділянок в оренду фізичним і юридичним особам в м. Кременчуці. .

32. Про орендну плату в м. Кременчуці.

33. Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду товариству з обмеженою відповідальністю сільськогосподарському підприємству ’’НІБУЛОН’’ в м. Кременчуці.

34. Про внесення змін до рішення міської ради від 28 липня 2009 року ’’Про передачу з комунальної у приватну власність одноповерхових житлових будинків’’.

35. Про прийняття до комунальної власності територіальної громади міста зовнішніх мереж електропостачання житлового будинку № 14-Б по провулку Олега Кошового у м. Кременчуці.

36. Про затвердження нової редакції Статуту комунальної установи ’’Кременчуцька рятувально-водолазна станція’’.

37. Про узгодження питання видачі дозволу ТОВ СП ’’НІБУЛОН’’ на проведення днопоглиблювальних робіт. 

38. Про скасування пункту 1 рішення міської ради від 29.01.2008 року ’’Про внесення змін та доповнень до рішення міської ради від 27.02.2007 року ’’Про затвердження переліку земельних ділянок несільськогосподарського призначення, які підлягають продажу на земельних торгах (аукціонах) та надання дозволів на розробку технічних паспортів земельних ділянок, які виставляються на земельні торги’’.

 39. Про надання громадській організації ’’ВОДНА ФЛОТИЛІЯ УКРАЇНСЬКОГО КОЗАЦТВА’’ дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Богдана Хмельницького в м. Кременчуці.  

40. Різне.  



 
Автор: editor
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх