Хто побив Лазора?

11.08.2005, 14:08 Переглядів: 1 898
Місцевими правоохоронцями проведено розслідування сумнозвісних подій, які відбулися на установчій конференції Автозаводської районної організації політичної партії “Народний союз “Наша Україна” наприкінці липня. Як відомо, тоді було побито одного з партійців – Володимира Лазора. Днями начальник Автозаводського райвідділу міліції Ігор Кривошеєнко надіслав голові Автозаводської райорганізації політичної партії “НСНУ” Володимиру Капліну офіційного листа. У ньому зазначено, що співробітники райвідділу міліції провели ретельну перевірку за фактом заяви громадянина Лазора про його побиття 23 липня.

Місцевими правоохоронцями проведено розслідування сумнозвісних подій, які відбулися на установчій конференції Автозаводської районної організації політичної партії “Народний союз “Наша Україна” наприкінці липня. Як відомо, тоді було побито одного з партійців – Володимира Лазора. Днями начальник Автозаводського райвідділу міліції Ігор Кривошеєнко надіслав голові Автозаводської райорганізації політичної партії “НСНУ” Володимиру Капліну офіційного листа. У ньому зазначено, що співробітники райвідділу міліції провели ретельну перевірку за фактом заяви громадянина Лазора про його побиття 23 липня. “Відносно Капліна В.В., працівників фірми “Владимир”, членів президії та членів політичної партії НСНУ, на підставі ст.6 п.2 КПК України, в порушені кримінальної справи відмовлено, тобто ознак кримінального злочину не виявлено. На громадянина Лазора В.І. складено адміністративний протокол за ст.“Дрібне хуліганство”, який для розгляду та прийняття рішення направлено до Автозаводського райсуду 24.07.2005”, - зазначається у постанові. За останньою інформацією, суд уже розглянув протокол і прийняв рішення – Володимира Лазора оштрафовано на 51 гривну.
Також, у листі начальника райвідділу міліції зазначається, що за заявою Капліна (про порушення кримінальній справи за фактом перешкоджання організації або проведенню зборів, якщо це діяння було вчинене службовою особою або із застосуванням фізичного насильства), щодо дій Володимира Лазора та Олександра Уріна проводиться детальна перевірка.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх