У Кременчуці презентують справжню команду «Голосу»

3.07.2019, 12:30 Переглядів: 2 488

 

Святослав Вакарчук та команда «Голосу» продовжують Тур Змін містами України.

У середу 3 липня вони відвідають Кременчук. Програмою перебування передбачено зустрічі та спілкування з усіма бажаючими містянами. Вхід на всі заходи вільний.


О 17:00 відбудеться відкрита зустріч із лідером «Голосу» та командою на вулиці Першотравневій, 4 біля пам’ятника Тарасу Шевченку. Святослав спілкуватиметься із кременчужанами, відповідатиме на запитання.


А вже о 20:00 на площі Перемоги буде багато музики та драйву. Святослав Вакарчук також презентує свою команду. Познайомить і зі справжніми кандидати від «Голосу», котрі йдуть по мажоритарних округах міста та району. Нагадаємо, що поліція вже відкрила кримінальну справу по факту перешкоджання здійсненню виборчого права. Йдеться про самозванця Олега Савченка, котрий представляється кандидатом від «Голосу».


Команду «Голосу» на 146-му окрузі представляє Ростислав Зауральський – лікар-трансфузіолог Кременчуцького міського пологового будинку, автор програми заготівлі аутоплазми та програми «Служба крові», волонтер, учасник проекту «Нові лідери».


 

Кандидатка по 150-му округу – соціологиня, викладала у Кременчуцькому державному університеті ім. М. Остроградського, голова громадської організації «Кременчуцький антикорупційний центр».

Автор: політична реклама
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх