Кременчуцька Юлія Володимирівна йде в народні депутати

27.06.2019, 12:00 Переглядів: 7 445

Серед кандидаток і кандидатів в народні депутати від Кременчука з’явилось нове обличчя

 

Відома у Кременчуці активістка і освітня реформаторка Юлія Володимирівна Цибульська подала документи в ЦВК як самовисуванка.

 

У передвиборній програмі Цибульської є пункти про сучасну та доступну освіту, інновації в професійній сфері та активне залучення жінок до політичного життя. Власне, саме ці пункти Цибульська успішно реалізовує впродовж останніх років у Кременчуці.

 

 - Я не хочу більше криз та чекати на чергові покращення. Я не вірю в старі методи, схеми, підходи та відносини. Якщо ми хочемо отримати те, чого раніше ніколи не мали, ми повинні навчитися робити те, чого раніше ніколи не робили... Кременчук – місце мого народження та життя. Саме тут планую впроваджувати інновації та нестандартні підходи до розбудови ключових сфер міста, які дадуть можливість швидко відчути зміни, - стверджує політкиня.

 

Заяви заявами, а Цибульській дійсно є чим похвалитися. То що відомо про кандидатку?

 

Юлія Цибульська займається освітнім і туристичним бізнесом, навчаючи власній справі всіх бажаючих. Вірить, що успішна країна починається з доступної та сучасної освіти для кожного. Власною справою кременчужанка займається вже 5 років. 


Вона є засновницею освітнього центру Insha Osvita, школи ІТ-технологій та інновацій doITschool і туристичного центру Kosmopolit.UA.


 Також Юлія Цибульська є головою громадської організації "Інша жінка", яка займається поширенням доступної освіти та можливостей для жінок.


Один із найгучніших проектів  – бізнес-школа для для жінок та для підлітків. Цей проект втілив кращий досвід світових підприємців, якому Цибульська вчилась в Ізраїлі.


Багато хто чув про Цибульську завдяки її участі у телевізійному шоу «Нові лідери». Минулого року вона представила концепцію унікального освітнього проекту. Мова йде про мережі сучасних освітніх центрів нового покоління, де кожен може отримати якісні знання, професійно переорієнтуватися, впровадити свої власні ідеї та винаходи у дослідницьких лабораторіях. Такий освітній простір вже існує у стінах її власного кременчуцького центру «Інша освіта». На черзі – втілення освітніх інновацій в інших містах.


Цього року вона презентувала проект “Жіноча коаліція України”, головна увага якого була спрямована на підвищенні рівня освіченості жінок в економіці, політиці, юриспруденції, психології та популяризації жіночих ініціатив в бізнес-сфері та політиці. 

 

- Мої виборці точно не торгують власним голосом та не дозволяють маніпулювати собою. Це всі мешканці Кременчука, які мають власну думку та позицію, дивляться в бік інновацій та нових нестандартних підходів до вирішення проблем міста. Це - люди, що хочуть бачити реальні справи, а не читати гасла. Люди, які мають власну систему цінностей, добре серце та готовність допомагати громаді. Мої виборці - люди, незалежно від віку, статі, соціального положення, віросповідання, які можуть та готові діяти разом – розповіла кандидатка по 146 округу.



 Ознайомитися із повною програмою Юлії Цибульської можна за ЦИМ посиланням.


Автор: Політична реклама
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх