Гриценко та Садовий підписали Угоду про співпрацю

7.03.2019, 16:00 Переглядів: 1 286

 

Анатолій Гриценко та Андрій Садовий підписали спільну Угоду, метою якої є побудова держави на засадах демократії, верховенства права та прав людини; усунення від влади корумпованих та залежних від олігархів політиків.


«Ми бачимо нестандартну ситуацію для країни. Вперше потужний кандидат знявся з виборів. В нас із Андрієм Садовим базові цінності співпадають. Тепер мені треба виконувати дві президентські програми. Я це зроблю», - підкреслив Гриценко.


Він додав, що сьогодні останній день, коли інші кандидати можуть висловити свою підтримку на користь іншого та знятись з виборів.


«Стане ясно, хто прийняв рішення в інтересах України, а у кого зобов’язання перед спонсорами», - зазначив Гриценко.
У свою чергу, Андрій Садовий додав, що підтримав саме Гриценка, бо кандидат декларує бути чесним та служити українському народу.


«Я відкликав свою кандидатуру, бо ми хочемо побудувати державу на фундаменті довіри. Я вірю, що це буде реалізовано. Важливо мати українського антикорупційного президента», - сказав Садовий.


Нагадаємо, 1 березня лідер «Об’єднання «Самопоміч» Андрій Садовий заявив, що знімає свою кандидатуру з виборів Президента України на користь Анатолія Гриценка.

Автор: політична реклама
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх