КС втратив легітимність і не має права на існування, - Гриценко

27.02.2019, 16:30 Переглядів: 1 253

 

Кандидат у президенти Анатолій Гриценко закликає скликати екстрене засідання Ради національної безпеки і оборони України, яка може внести пропозицію припинити бюджетне фінансування Конституційного суду.

Про це він написав на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook, коментуючи рішення Конституційного суду про зміну статті 368-2 Кримінального кодексу, яка передбачає покарання для чиновників за незаконне збагачення.


«Конституційний Суд виніс сам собі вирок. Після того як він нахабно/демонстративно став на захист чиновників-корупціонерів, КС втратив легітимність у суспільстві, а відтак - більше не має права на існування», - підкреслив Гриценко.


Він додав, що після такого вчинку суддів єдиний шлях - повне перезавантаження КС. Гриценко закликав скликати екстрене засідання Ради національної безпеки і оборони України, чиє рішення є обов’язковими до виконання усіма виконавчими органами країни.


«Рішенням РНБО: 1) припинити бюджетне фінансування нелегітимного КС; 2) розпустити нелегітимний КС, з позбавленням дискредитованих суддів усіх титулів, звань і спецпенсій; 3) провести прозору процедуру повного оновлення складу КС, з обов’язковою перевіркою кандидатів на поліграфі», - наголосив кандидат у президенти.


Автор: політична реклама
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх